Meg szeretnénk mászni a Lánc hidat. Mit kaphatok érte ha lebukunk?
Igazábol szinte az összes hidat megszeretnénk mászni :-) mit kaphatok réte ha elkapnak a rendőrök? bevihetnek? végülis nem rongálunk..meg saját felelősség. és mi van akkor ha elkapnak egy hidnál, bevisznek és utánna újra rajta kapnak?
Ne nézzetek betegnek :-D szeretjuk a kihivásokat...de légyszi ne az ötletünkön akadjatok le...:-) csak érdekel, hogy mit kaphatunk ezért
(ja igen elmultunk már 18 ak)
köszönöm
ki kell fizetni a tűzoltó, rendőrség kivonulási ktg-ét
a BKV elmaradt hasznát, költségeit
egy egyórás lezárás miatt kb. 3 milliót kell fizetnetek
ha nincs pénzed: szülőnek
ha annak sincs viszik a lakást
23:42....haggyukmár. könyörgöm. 72 orás őrizet és max30-40 ezer forint..milyen milliokrol beszélünk. engem elgázoltak és 100 ezret fizetett a nő kártáritésért.. ráadásul én nem is rongálok.
persze jöhet bárki :-P
"23:42....haggyukmár. könyörgöm. 72 orás őrizet és max30-40 ezer forint..milyen milliokrol beszélünk. engem elgázoltak és 100 ezret fizetett a nő kártáritésért.. ráadásul én nem is rongálok."
nem a büntetésről beszélt hanem tűzoltók kiszállási díja, meg ha lezárják az utat akkor kártérítés stb...ne hidd, hogy azt majd valaki kifizeti helyetted
"csak az öngilykosok miatt szoktak lezárni"
Mindenki miatt lezárják aki az út közepére eshet a híd tetejéről. Ne legyetek már ennyir egyszerűek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!