Alkoholfogyasztás kollégiumban mit von maga után?
29 évesen úgy gondolom, hogy már 25 évesen is kellően ciki, ha valaki arra veri a mellét, hogy ő mennyit tud inni ;-)
Persze nyilván ha valaki semmi másban nem tud kitűnni, ill. ha csak ezt az egy dolgot tudja felmutatni, megértem, hogy hatalmas nagy dicsőségként éli meg a saját kis teljesítményét :)
Miután Te teszed fel magadról a videót, be kell szerezni bűvészboltból egy duplafalú korsót, amiben csak a 2 fala között van sör (mondjuk egy deci...) és azt lehúzni, a gines üvegbe meg sima csapvizet tenni... :)
1 liter vizet sem könnyű lehúzni, de legalább nem alkohol...
Bár nemrég olvastam, hogy túl sok vizet sem szabad inni rövid idő alatt, mert van aki abba is bele tud halni... :(
Régen öngyilkos szektákba gyüjtöttek össze őrülteket és lettek a szektavezérrel kollektíven öngyilkosok, ma elég egy facebook-őrületet elindítani... :(
"29 évesen úgy gondolom, hogy már 25 évesen is kellően ciki, ha valaki arra veri a mellét, hogy ő mennyit tud inni ;-) "
Pont ezt írtam én is, de úgy látszik 29 évesen elveszti az ember az értő olvasás képességét. Még egyszer, tagoltan: NEM menőségből teszik fel ezeket a videókat, mert az a korosztály aki ezzel játszik már NEM 15 éves. Ennél a korosztálynál már NEM menő az, aki meg tud inni fél liter folyadékot egyszerre. Ez NEM a menőségről szól, hanem ez egy játék.
és hol írtam azt, hogy te nem azt írtad? ;-)
akárhány évesen neked is kijárna néhány értelmező olvasás óra, ha szeretnéd, foglalok helyett magam mellett :*
"Na látom megjelentek az önjelölt kis youtube/fb sztárok, aki piálással akarnak "karriert" elérni hogy mekkora menőség már hogy én húzóra lehajtok ezt meg azt :D :D :D "
Mivel ezt is te írtad a százalékod alapján, ezért valószínűsíthetem, hogy te rohadtul nem arra gondoltál amire én, továbbá nem 25 éves vagyok, harmadrészt pedig még mindig nem megy az értő olvasás látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!