Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ügyintézésnek kevés szerintete...

Ügyintézésnek kevés szerintetek is egy kollégiumban?

Figyelt kérdés
Egy helyen lakok, közös helyiséggel egy csávóval, és szokott hangoskodni, bulizni mikor berúg. Legutóbb este összefutottunk és kérdezte, hogy én panaszkodtam e rá mert az épületfelelős szólt neki, hogy hangoskodik. Mondom nem. Mondja, akkor mondjam meg azoknak akik ezt teszik, hogy elvágja a torkukat. szóltam ez ügyben az irodán, de csak egy megoldást mondanak, hogy kérvényt kell írni ez a hivatalos, hogy eltegyék onnan. De nyílván megint rám gyanakodna, pedig tényleg nem én voltam a héten sem. Mit szóltok? Miért nm rugalmasabbak az irodán, hogy másképp oldják meg a dolgot? Miért erőltetik, hogy konfrontálódás legyen belőle? Mit szóltok?
2013. ápr. 12. 08:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Ki akarsz rakatni valakit és egy kérvényen problémázol? Ennek ez a bürokratikus módja. Vagy jobb lenne, ha bárkit kiraknának csak, mert valaki szólt ellene?
2013. ápr. 12. 11:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem, csak, hogy rakják el olyan szintre, ami bulis, és akkor nem úgy zavar egy egész szintet önkényesen, hogy így reagálja le ami amúgy a szabályzatba is benne van, és inkább fenyegetőzik, mert neki senki ne mondja meg. Nem kirakattatni akarom, csak nem gondolom, hogy a többi normális embernek ezt el kellene viselnie.
2013. ápr. 12. 11:58
 3/6 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy nyílván nem akarok nyíltan vállalni ilyesmit, mert kerülöm a konfliktusokat, és nem én kértem hogy pont őt rakják mellém, így elvárnék egy kis rugalmasságot tőlük. főleg, hogy nincs is teljesen garantálva, hogy nem tudja meg, hogy ki írta a kérvényt. utána meg bármikor fenyegethet. szóval azért teljesen hüle én sem vagyok, hogy kihívjam magam ellen a sorsot. viszont már költözgettem nagyon sokszor, így nem akarok ismét én szedelőcködni és elhúzni főleg, hogy nem csak én panaszkodok.
2013. ápr. 12. 12:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Ök pedig elvárnák, hogy kiállj az igazadért. Nem pedig sunnyogsz és más kaparja ki neked a gesztenyét. Vagy vállalod, hogy neked van kifogásod, vagy nyelj!
2013. ápr. 12. 12:37
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy ez ilyen egyszerű lenne. Én ha valaminek a vezetője lennék, akkor ha meghallgatom a másikat, akkor átgondolom, hogy miért fejti ki bővebben, hogy miért nem akarja felvállalni a dolgot. Most ez nem ilyen ügy, de akkor aki tanuskodik valaki ellen annak is ezt mondanák? Azért gondoljátok végig.
2013. ápr. 12. 12:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy ez nem más kikaparja a gesztenyét, mert egy vezetősség feladata az, hogy vezesse én intézze az ügyeket egy ilyen helyen is. Ha van jelzés, utánanéznének, páran bent laknak tőlük is, néha odajöhetnének, hogy igaz e, stb. Én csak egy lakó vagyok, akit utolérhet a baj utána, de ők hivatalos emberek, nekik másabb lenne intézkedni úgy, hogy nem azzal jönnek, hogy "panasz van". Ja, és nem sunnyogás. Nem vagyok g.i. joe hogy szembe menjek az árral. Örülök ha a seggemen lyuk van és nem esek bele, én csak nyugalomra vágynék. Ennyi.
2013. ápr. 12. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!