Már sok hatósághoz fordultam. De segítséget sehonnan sem kaptam. Tömören: A lidliről lenne szó. Ilyen ügyben tudtok olyan szervezetet aki foglalkozna az üggyel?
Magyarországon 70 ezret fizet egy dolgozónak, Svájcban 1 milliót. Itthon ugyan az a termék 3ezer Ft kint 2400Ft. Szerintem ez rasszizmus meg szélsőséges mivel elég nagy az eltérés. Ilyen ügyben tudtok olyan szervezetet aki foglalkozna az üggyel?
lidl.hu lidl.ch
tessék össze hasonlítani az árakat egy frank 240Ft
Erről lenne szó: [link]
Kedves kérdező!
Ne állj meg itt! Mi van a Tescoval, az Auchannal, a Sparral, az Aldival, a CBA-val, a Migro-val, a Mercurral?
Ezek mind különböző béreket fizetnek a különböző országokban.
Sőt, ott van mondjuk a Nike, az Adidas, a Volvo, Audi, Renault, IKEA, MOL, stb.
Az összes nemzetközi multi. Mind különböző fizetéseket adnak a különböző országokban ahol jelen vannak. Sztem jelentsd fel mindet!
Jelentsd fel az egész világot.
A vonatkozó vicc:
Rádió:
- Egy őrült szemben hajt az autópályán, kérem legyenek óvatosak!
Autós:
- Egy? Több száz!
Szerintem teszteljük az elméletedet:
Szerezz megfelelő nyelvtudást, menj ki Svájcba és vállalj munkát a Lidlnél. Amennyiben magyar állampolgárként kevesebbet fogsz kapni ott, mint mondjuk egy olasz, akkor sipítozhatsz, hogy rasszizmus.
" Akárhonnan nézzük egy bűncselekmény."
Akkor nyilván meg tudod nevezni, hogy a Btk. melyik szakasza bünteti, ha egy Magyarországon bejegyzett, Magyarországon működő, főleg magyar polgároknak szolgáltató cég a vonatkozó jogszabályoknak megfelelő mértékű (mert ugye minimálbérnél azért csak több) bért fizet a dolgozóinak, akiket semmi sem kötelez, hogy ott dolgozzanak.
Az a lényeg, hogy tíz svájci frank a neglizsé, minden más szempont, ami eddig elhangzott, érdektelen.
"Az meg, hogy zsidók vezetik a Lidlit tény. Ha ők vezetik akkor nem írhatom azt, hogy norvégék. "
Efelett a pont felett is elsiklottunk. Van bármilyen forrásod is erre? Tudod Németországban nem mindenki zsidó, akinek németes neve van, mint ahogy nem mindenki gengszter, aki Merciből száll ki.
"Az összes nemzetközi multi. "
Az összes zsidó tulajdonban van.
A Lidlinél le is írtam kik vezetik. Aki nem hiszi, hogy zsidók nézze meg a képüket.
Attól függetlenül, hogy a zsidók által írt magyar BTK-ban nincs benne, hogy bűncselekmény lenne emberek kizsákmányolása. Attól még az én szememben az. De amúgy roppant mód nem lepődnék meg ha valami fizetett szarzsákok lennétek.
"Aki nem hiszi, hogy zsidók, nézze meg a képüket. "
Antropológusnak tetszik lenni? A Lidl a 30-as években alakult, és 44-ig működött, csak akkor állt le a háború miatt, miközben Herr Schwartz apukája volt a tulaj. Szerinted milyen zsidó kézben levő üzlet tehette ezt meg a náci Németországban?
A kérdésnek még lenne is némi veleje (miért van az, hogy egy tőlünk nyugatabbra jól menő üzlet itt balkánabb lesz a Balkánnál, ahelyett, hogy magával hozná azt, amitől Nyugaton minden jobban megy?). Mivel akciós neglizséken és zsidózáson kívül mást nem tudsz hozzátenni a témához, úgy látom felesleges is a vita.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!