Mi a véleményetek evvel kapcsolatban? Miért nem hallunk semmit a sajtóban erről?
Basszus, Egelyt utoljára a 0-dik típusú találkozásokban láttam, még szegény Déryvel. Elemezgette az akkori szenzációt, a magyarországi gabonaköröket, aztán két diák vihogva bevallotta a műsorban, hogy ők csinálták, és meg is mutatták, hogyan.
Ettől függetlenül jó fejnek tartom, és bár szerintem nem olyan drámai a helyzet, mint ahogyan ecseteli, mégis jó lenne hosszú távon figyelni arra, mivel váltsuk ki a nem megújuló, fosszilis energiaforrásainkat.
Ezeket a vidoókat láttátok már?
A másik nekem sem volt meggyöző, mert van egy kis valótlanságize, de ezek elgondólkodtatóak. Ha tudjátok, mind nézzétek meg őket, szerintem érdemes!
http://www.youtube.com/results?search_query=hetesi+zsolt&sea..
Hetesi egy szerencsétlen monomániás. A világvége-prófécia népszerű műfaj lett 2008-tól, az emberek veszik, mint a cukrot. Hetesi is ezt lovagolja meg.
Az olaj elfogyása miatt a civilizáció összeomlását jósolni az USA-ban már régi hagyomány, kb. 15-20 éves ez a szekta. Kár, hogy az eredeti, 1993-as elmélet (Olduvai-elmélet) előrejelzéseit az idő megcáfolta, és aztán a módosított előrejelzéseket is megcáfolta stb. A világvége-próféták meg csak szívják a fogukat, hogy ez az istenverte civilizáció csakazértsem akar összeomolni, pedig olyan jól megjósolták...
Sok "elgondolkodtató" baromság létezik, de attól még baromságok maradnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!