Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi a véleményetek evvel...

Mi a véleményetek evvel kapcsolatban? Miért nem hallunk semmit a sajtóban erről?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=_1_Kto8ocUg

2010-2011-re olajválság, háború...

2009. dec. 8. 14:17
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Mert nem igaz, hogy olajválság lesz 2011-re. Várható, de nem 2011-re.
2009. dec. 8. 14:27
 2/9 anonim ***** válasza:
54%
Ki a fene egyáltalán ez a pasas,aki dumál?
2009. dec. 8. 15:39
 3/9 anonim ***** válasza:
52%

Basszus, Egelyt utoljára a 0-dik típusú találkozásokban láttam, még szegény Déryvel. Elemezgette az akkori szenzációt, a magyarországi gabonaköröket, aztán két diák vihogva bevallotta a műsorban, hogy ők csinálták, és meg is mutatták, hogyan.

Ettől függetlenül jó fejnek tartom, és bár szerintem nem olyan drámai a helyzet, mint ahogyan ecseteli, mégis jó lenne hosszú távon figyelni arra, mivel váltsuk ki a nem megújuló, fosszilis energiaforrásainkat.

2009. dec. 8. 15:50
 4/9 anonim ***** válasza:
Mire kitör az olajválság (kb. 2050-re), a kőolajszármazékokkal működtetett autók már valószínűleg ki fognak menni a divatból. Egelyt szegényt meg nem lehet komolyan venni, ez köztudott.
2009. dec. 8. 16:08
 5/9 anonim ***** válasza:
38%
azért az szép lenne,h a 4milliérd éves föld kőolajmennyiségét 12év alatt elhasználnánk-.- ne legyetek már ennyire naivak!
2009. dec. 8. 16:36
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Az iraki háborúk nem az olajért folynak? Akkor mi másért lenne érdeke ott az USA-nak? Azt a demokrácia-maszlagot nem tudom bevenni :)
2009. dec. 8. 17:51
 7/9 anonim ***** válasza:
77%
Egely egy idióta.Beszélt ő már olyan gépről is ami több energiát fejleszt mint amit felhasznál.
2009. dec. 8. 18:08
 8/9 A kérdező kommentje:

Ezeket a vidoókat láttátok már?

A másik nekem sem volt meggyöző, mert van egy kis valótlanságize, de ezek elgondólkodtatóak. Ha tudjátok, mind nézzétek meg őket, szerintem érdemes!

http://www.youtube.com/results?search_query=hetesi+zsolt&sea..

2009. dec. 8. 18:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Hetesi egy szerencsétlen monomániás. A világvége-prófécia népszerű műfaj lett 2008-tól, az emberek veszik, mint a cukrot. Hetesi is ezt lovagolja meg.

Az olaj elfogyása miatt a civilizáció összeomlását jósolni az USA-ban már régi hagyomány, kb. 15-20 éves ez a szekta. Kár, hogy az eredeti, 1993-as elmélet (Olduvai-elmélet) előrejelzéseit az idő megcáfolta, és aztán a módosított előrejelzéseket is megcáfolta stb. A világvége-próféták meg csak szívják a fogukat, hogy ez az istenverte civilizáció csakazértsem akar összeomolni, pedig olyan jól megjósolták...

Sok "elgondolkodtató" baromság létezik, de attól még baromságok maradnak.

2009. dec. 9. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!