Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ti visszaállíttatnátok a...

Ti visszaállíttatnátok a halálbüntetést?

Figyelt kérdés

Csak a közelmúltból:

[link]

[link]

2014. febr. 8. 17:42
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

Ebben elég megosztottak az emberek.

Még a Jobbik is megosztott ebben a kérdésben.

Szerintem a kényszermunka jobb lenne.

Azért mert azzal szenved, vezekel a bűnös.

A halálbüntetésnél meg beadják neki a mérget és elalszik.

2014. febr. 8. 18:26
 22/39 tetro ***** válasza:
59%

18.21

tényleg muszáj ezzel a vérvörös érzelmi trutymóval nyakon önteni a mondanivalód? ez érvekhez nem kellenek ilyenek.

"9 év múlva (levontam azt, amit előzetesben már leült) a TI gyerekeitek között, a nyílt utcán fog mászkálni. Világmegvető magyargyűlölettel, hiszen ő meg van győződve róla, "

Ha választanom kell, hogy egy késelőnek adjunk-e tíz év múlva még egy esélyt, vagy a gyerekemet esetleg ártatlanul végezzék ki, akkor az előbbit választom. Ráadásul ennél a Sztojka esetnél sokkal brutálisabbak történnek az országban, csak hát arról nem jelent meg ennyi hír az alfán, meg nem cigány az elkövető... Hogy mit csinálnék vele? Hagynám, hogy a bíróságok hozzanak arányos ítéleteket. Nem tudom megmondani egy emberélet hány évet ér. Azt tudom, hogy hasonló esetekhez képest a kilenc év nem tűnik kevésnek. Az persze más kérdés, hogy Sztojka mondjuk rehabilitálható-e... De a törvény nem gondolkodhat az egyén szintjén. Nem kaphat ő 60 évet, más meg ugyan ezért csak 3-t, mert nem ilyen rosszarcú.

2014. febr. 8. 18:26
 23/39 A kérdező kommentje:
Valójában te, és a gyomorforgató liberalizmusod nem hiányzik ide, nem én. Hányszor vágtak már ki erről az oldalról, tetro? Talán okkal, nem? Tényleg nem látod be? Nem hiszem.
2014. febr. 8. 18:29
 24/39 anonim ***** válasza:
16%
Indokolt esetben fontolóra venném.
2014. febr. 8. 18:32
 25/39 kaliber53 ***** válasza:
11%
Igen.
2014. febr. 8. 18:34
 26/39 tetro ***** válasza:
74%

18.29

engem egyszer sem. téged? :)

2014. febr. 8. 18:44
 27/39 A kérdező kommentje:

Fhúú, de gyenge visszavágás :)

Ráadásul hazugság. (Itt már mosolygós arc nélkül.)

2014. febr. 8. 18:47
 28/39 anonim ***** válasza:
47%

"Pl a középkorban nem fűtött pihe puha ágyas börtönök voltak, hanem nyirkos pincék stb. Meg volt nyilvános megalázás. Ami nagyon is segítene mert arra szolgálna hogy elrettentsen mindenkit és a bűnös is elgondolkozna."

Ez már a középkorban is remekül bevált, mindenki visszasírja az akkori közbiztonsági állapotokat a 21. századhoz képest...

2014. febr. 8. 18:58
 29/39 tetro ***** válasza:
67%

18.47

ezzel gondolom ki is merültek az érveid.

2014. febr. 8. 19:01
 30/39 anonim ***** válasza:
20%

" tetro nevű felhasználó válasza:

18.01

szóval te feláldoznád magad a rendszerért, ha kell?"

Dehogy tetro, téged áldoználak fel a cigányaiddal együtt.

2014. febr. 8. 19:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!