Ti visszaállíttatnátok a halálbüntetést?
Ebben elég megosztottak az emberek.
Még a Jobbik is megosztott ebben a kérdésben.
Szerintem a kényszermunka jobb lenne.
Azért mert azzal szenved, vezekel a bűnös.
A halálbüntetésnél meg beadják neki a mérget és elalszik.
18.21
tényleg muszáj ezzel a vérvörös érzelmi trutymóval nyakon önteni a mondanivalód? ez érvekhez nem kellenek ilyenek.
"9 év múlva (levontam azt, amit előzetesben már leült) a TI gyerekeitek között, a nyílt utcán fog mászkálni. Világmegvető magyargyűlölettel, hiszen ő meg van győződve róla, "
Ha választanom kell, hogy egy késelőnek adjunk-e tíz év múlva még egy esélyt, vagy a gyerekemet esetleg ártatlanul végezzék ki, akkor az előbbit választom. Ráadásul ennél a Sztojka esetnél sokkal brutálisabbak történnek az országban, csak hát arról nem jelent meg ennyi hír az alfán, meg nem cigány az elkövető... Hogy mit csinálnék vele? Hagynám, hogy a bíróságok hozzanak arányos ítéleteket. Nem tudom megmondani egy emberélet hány évet ér. Azt tudom, hogy hasonló esetekhez képest a kilenc év nem tűnik kevésnek. Az persze más kérdés, hogy Sztojka mondjuk rehabilitálható-e... De a törvény nem gondolkodhat az egyén szintjén. Nem kaphat ő 60 évet, más meg ugyan ezért csak 3-t, mert nem ilyen rosszarcú.
18.29
engem egyszer sem. téged? :)
Fhúú, de gyenge visszavágás :)
Ráadásul hazugság. (Itt már mosolygós arc nélkül.)
"Pl a középkorban nem fűtött pihe puha ágyas börtönök voltak, hanem nyirkos pincék stb. Meg volt nyilvános megalázás. Ami nagyon is segítene mert arra szolgálna hogy elrettentsen mindenkit és a bűnös is elgondolkozna."
Ez már a középkorban is remekül bevált, mindenki visszasírja az akkori közbiztonsági állapotokat a 21. századhoz képest...
18.47
ezzel gondolom ki is merültek az érveid.
" tetro nevű felhasználó válasza:
18.01
szóval te feláldoznád magad a rendszerért, ha kell?"
Dehogy tetro, téged áldoználak fel a cigányaiddal együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!