Ti visszaállíttatnátok a halálbüntetést?
2014. febr. 8. 17:42
11/39 anonim válasza:
A körülményeket, ítéleteket viszont mindenképpen szigorítani kellene. Hogy ne érje meg senkinek bűnözni. Pl a középkorban nem fűtött pihe puha ágyas börtönök voltak, hanem nyirkos pincék stb. Meg volt nyilvános megalázás. Ami nagyon is segítene mert arra szolgálna hogy elrettentsen mindenkit és a bűnös is elgondolkozna.
12/39 anonim válasza:
"Akkor már inkább 10 bűnös legyen szabadon, mint 1 ártatlant ítéljenek halálra!"
Én ezt épp fordítva gondolom. Inkább végezzünk ki 10 ártatlant mintsem egy bűnöző életben maradjon.
13/39 anonim válasza:
(nem akartalak megsérteni, csak kifejtettem hogy mindkettőnek van valamilyen nézőpontya)
14/39 A kérdező kommentje:
"nézőpontya"
Úristen, ember :)
2014. febr. 8. 18:02
15/39 anonim válasza:
Jó mi másba kötnél bele mint ebbe. [link]
16/39 anonim válasza:
Nem támogatom, mert visszavonhatatlan és amúgy sem annyira elrettentő, mint mondjuk 40 év börtön egy 30-asnak. Lényegében elveszed az egész életét úgy, hogy neki is át kell élnie ezt egy elég necces helyen. Szerintem ez rosszabb.
17/39 tetro válasza:
18.01
szóval te feláldoznád magad a rendszerért, ha kell?
18/39 anonim válasza:
Tényleges életfogytiglan legyen, kényszermunka, minimális kaja (erőszakos bűncselekmények esetén). A halálbüntetés túl drága, ezért. Aki megölt, megerőszakolt, megkínzott valakit, ne kerülhessen 10-20 év után szabadlábra.
20/39 A kérdező kommentje:
Utolsó kettőnek:
Sztojka Iván
(( [link]
<-- ez az ember ))
9 év múlva (levontam azt, amit előzetesben már leült) a TI gyerekeitek között, a nyílt utcán fog mászkálni. Világmegvető magyargyűlölettel, hiszen ő meg van győződve róla, hogy TELJES JOGGAL szurkálták agyon tettestársaival Marian Cosma-t, és őt csak a fehér faj söpredéke tette lakat alá, jogtalanul.
Kérdés: mit csinálnátok vele???
2014. febr. 8. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!