Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Lenne nekem egy Olyan problémá...

Royalty kérdése:

Lenne nekem egy Olyan problémám Többi Lent Help?

Figyelt kérdés
Emberkereskedelemért elítéltek Nem én vittem az embereket csak Én mentem az autó előtt ami vitte az embereket ez 2009 okt 15 Letartóztattak és előzetesbörtönbe tettek 2010 maj 20 Kiengettek az előzet ből Hogy szabadlábon védekezzek 2012 nov 20 Volt az 1 fok Tárgyalás Ott kaptam 2 év 6 hónapot Nem fogadtam el az ítéletet Ezért 2013 dec 15 Megjött a 2 fok amit meg is tartott a Bíró de én akkor is felebeztem És marad a 2,6 csak fegyházban kell ülnöm és kedvezményektől megvonta És azért lett ez mert bűn szervezetben állt meg Mert 9 voltunk benne és én meg egy másik férfi felebeztünk csak és azért állt meg a bűn szervezet Már azt sem tudom hogy mit tegyek Forduljak a Kúriához hogy vissza kapjam az ítéletem Mert z nagyon rossz így nekem az ügyvédem azt mondta van esély arra hogy vissza kapjam vagy csak azt azért mondta hogy adjak neki több pénzt Vagy télleg van esély mert Már 2hó 20án kell Letöltenem A 2,6 Van rá esély ?

2014. febr. 4. 14:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

szerintem arra vonatkozik a kizárás, hogy a büntetésedet nem harmadolhatják a jó magaviselet miatt.

Pl. 2,6 hónap a büntetés, ennek az harmada 10 hónap. Az előzetesben töltött idő 7 hónap. Akkor a 2,6 évből lejönne 10+7=17 hónap és így jönne ki a 13 hónap, amit le kéne ülni az ítélet után. Ezt a 10 hónapot nem kaphatod meg, akkor se, ha jó a magaviseleted, de a 7 hónap az mindenképp jár neked. Szóval 23 hónapot kell leülni és nem lehet kevesebb.

De nem vagyok jogász ám, ez látszik is remélem. Aki előbb válaszolt annak írj privát üzenetet, ha nem válaszol itt, az a kommentelő profinak látszik.

2014. febr. 5. 16:15
 12/14 anonim ***** válasza:

""""a súlyosítási tilalmat sértette meg a másodfok"""""""

ezt írta az előbb az a profinak tűnő kommentelő. Gondolom azt jelenti, hogyha az ügyész belenyugodott az elsőfokú ítéletbe és nem fellebbezett ellene, az az ítélet a maximum kellene, hogy legyen a számodra. Te fellebbeztél, az ügyész nem és mégis többet kaptál. A 2fokú bíró szart az elsőfokú bíróra, szart az ügyészre, szart az ügyvédedre. Hozott egy ítéletet, látszólag azonos az elsővel, de valójában 10 hónappal többet kell ülni.

2014. febr. 5. 16:32
 13/14 anonim ***** válasza:

nagyon sajnálom, hogy ilyen cselekményért ennyit adnak Magyarországon.

összeáll kilenc egyszerű csávó a végeken, hogy csinál magának pénzt, hogy a szomszédos táborból elviszik a négereket Ausztriába, pénzért. Megbuknak és ennyit sok büntetést kapnak érte. Hát ez nem is bűnözés, csak egy jó kis buli. Hihetetlen.

2014. febr. 5. 16:41
 14/14 A kérdező kommentje:
Itt az a kérdés hogy van 10 Felfüggesztettet-em És előzetben már ültem 7 hónapot Az emberkereskedelemért De most amit kaptam 2,6 Fegyházt Abból jön le a 7 hónap vagy a 10 hónap Felfüggesztett-ből Mert állitólag azt is lekel ülnöm vagyis a 10 hónap függesztettet És télleg köszönöm a válaszokat van benne meg nyugtató Ha a bíró hibázott az letvólna a legjobb
2014. febr. 5. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!