Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Lenne nekem egy Olyan problémá...

Royalty kérdése:

Lenne nekem egy Olyan problémám Többi Lent Help?

Figyelt kérdés
Emberkereskedelemért elítéltek Nem én vittem az embereket csak Én mentem az autó előtt ami vitte az embereket ez 2009 okt 15 Letartóztattak és előzetesbörtönbe tettek 2010 maj 20 Kiengettek az előzet ből Hogy szabadlábon védekezzek 2012 nov 20 Volt az 1 fok Tárgyalás Ott kaptam 2 év 6 hónapot Nem fogadtam el az ítéletet Ezért 2013 dec 15 Megjött a 2 fok amit meg is tartott a Bíró de én akkor is felebeztem És marad a 2,6 csak fegyházban kell ülnöm és kedvezményektől megvonta És azért lett ez mert bűn szervezetben állt meg Mert 9 voltunk benne és én meg egy másik férfi felebeztünk csak és azért állt meg a bűn szervezet Már azt sem tudom hogy mit tegyek Forduljak a Kúriához hogy vissza kapjam az ítéletem Mert z nagyon rossz így nekem az ügyvédem azt mondta van esély arra hogy vissza kapjam vagy csak azt azért mondta hogy adjak neki több pénzt Vagy télleg van esély mert Már 2hó 20án kell Letöltenem A 2,6 Van rá esély ?

2014. febr. 4. 14:27
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Szépen kérem segítsenek És kérem Mellőzék az ostoba Kommenteket
2014. febr. 4. 14:29
 2/14 ConnectCare ***** válasza:
Ha olyan az ügy, hogy lehet menni harmadfokra, akkor éppen meg lehet próbálni, de szerintem nagyon kicsi az esélye a változtatásnak. A Kúria csak akkor babrál meg egy ítéletet, ha azzal valami nagyon nincs rendben, ha csak kisebb módosításokat lehetne esetleg végezni, akkor annyiban hagyja és megmarad a másodfok ítélete.
2014. febr. 4. 15:29
 3/14 A kérdező kommentje:
A Másod fok az már jogerős Csak azt Mondta az ügyvéd Hogy mivel első bűntnyes vagyok Nem kaphatam vólna azt a büntetést
2014. febr. 4. 15:47
 4/14 ConnectCare ***** válasza:

Akkor viszont az meg már nem harmadfokú eljárás lesz, hanem felülvizsgálat. Ha az ügyvéd azt mondja, hogy hibás az ítélet és van lehetőség felülvizsgálatra, akkor meg lehet próbálni, a felülvizsgálat úgyis úgy működik, hogy a Kúria első körben arról dönt, hogy felmerülhet-e egyáltalán a hiba és ha nem, akkor úgysem foglalkozik vele.

De egyébként a bűnszövetségben elkövetett emberkereskedelem 2-8 év, tehát viszonylag a minimumhoz közeli büntetés lett kiszabva, így nem nagyon hiszem, hogy ez törvénysértő lehetne.

2014. febr. 4. 16:06
 5/14 A kérdező kommentje:
Még azt szeretném kérdezni hogy Milyen kedvezmények vannak fegyházban És 1 év után hazajárós lehetek ?? Meg annyi hogy 1 fokon az ügyész nem kért sulyósbtást És Télleg nagyon köszi a választ
2014. febr. 4. 16:13
 6/14 ConnectCare ***** válasza:
A fegyházbüntetéssel kapcsolatban nem tudok semmit sem mondani, meg kell kérdezni az ügyvédet. A felülvizsgálati eljárásban pedig ha az van, amire gondolok, hogy a súlyosítási tilalmat sértette meg a másodfok, akkor a Kúria hoz majd a jognak megfelelő döntést. Ez szerintem az első fok döntése kellene, hogy legyen.
2014. febr. 4. 16:26
 7/14 A kérdező kommentje:
Még van egy olyan hogy van 2,6 + 10 felfügesztett amit leültem Előzetesbe az a 2,6 ból veszik el vagy a felfügesztettből??
2014. febr. 4. 17:20
 8/14 anonim ***** válasza:
felháborítóan soknak tartom az ítéletet. ez semmiség szerintem
2014. febr. 5. 11:01
 9/14 anonim ***** válasza:
szerintem a 2,6-ból. 23 hónapot kell ülni.
2014. febr. 5. 11:04
 10/14 A kérdező kommentje:
De a Bíró Kizárt a kedvezményből akkor is vesznek le az itéletből?? és fegyházba kell be vonulnom !!
2014. febr. 5. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!