Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Fordult már valaki ügyvédhez,...

Fordult már valaki ügyvédhez, ha a szomszédaival problémája volt?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy felszólító levelet írt az ügyvéd, a szomszéd zavaró magatartása miatt. Mennyibe kerül egy ilyen felkérés?
2009. dec. 6. 11:20
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Már túl vagyunk az emberi hangon, fenyegetőzik, hogy tudja még fokozni, ha nem tetszik nekem a jelenlegi helyzet.
2009. dec. 8. 11:55
 12/15 A kérdező kommentje:
A birtokháborításnál ezt a Ptk. 100.§-t szokták alkalmazni. Tanácsként olvastam már több oldalon, de hogy valaki a gyakorlatban mire jutott vele, azt nem találtam még meg.
2009. dec. 8. 11:57
 13/15 anonim ***** válasza:
Tudod szerintem te lehetsz a zavaró szomszéd. A saját lakásába mindenki azt csinál amit akkar és a zenehallgatás leggyen a legkisebb bajod. Ne ülj egész nap a lakásban mozdulj ki és csinálj valmi értelmeset. Ne az legyen a napi program hogy a szomszédot jelengeted.
2009. dec. 8. 22:26
 14/15 anonim ***** válasza:

12.53-vagyok.

A birtok védelemmel kitörölhettük a fenekünket. A szemben lévő kocsma nem más mint egy magán tulajdonban lévő ház vállalkozása.Amikor elkezdte,az illető személy akkor kért engedélyt a kocsma működéséhez az önkormányzattól.Minden hivatalos utat végig járt,és mindenhol zöld utat kapott..Innentől kezdve nincs mit csinálni..

A te problémád azért más! Avval,hogy a szomszédod zenét hallgat egész nap,vagy éppen bútort tologat avval nem tudsz mit csinálni..A saját otthonában azért már csak azt csinálja az ember amit akar..Talán egy valamit tehetsz.Hang szigeteld a lakásodat!

2009. dec. 8. 22:38
 15/15 A kérdező kommentje:

22:26-nak, ha én évente egyszer zenét hallgatok azonnal szólnak, ezért nem hallgatok zenét, ha nekem szólnak figyelembe veszem, nem úgy mint ők.

Most csinálom életem legértelmesebb dolgát, ezért vagyok itthon. És sajnos kell is még pár hónapig, de gondolhatod, hogy ha nem lenne muszáj, miért lennék ennyit a 4 fal között? :)

2009. dec. 9. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!