Bűncselekményt követek el ha az apródon hirdetett nem eredeti tehát írható cd-re írt filmet vásárolok?
Figyelt kérdés
2014. febr. 1. 18:43
2/7 A kérdező kommentje:
Azt értem, hogy törölni fogják de az aki vásárolt tőle törvényt sért?
2014. febr. 1. 18:58
3/7 anonim válasza:
Mivel a másolatok TERJESZTÉSE illegális és te se vagy hülye, hogy ne tudd, hogy nem eredeti a film, így igen, te is sáros leszel.
4/7 anonim válasza:
Egyébként ki vesz manapság írott cd-n filmet? Ott van egy csomó online filmező oldal, illetve torrent. Nincs amit ne tudnál letölteni és ingyen.
5/7 anonim válasza:
Ne haragudj, de hogy vagy képes írható cd-re másolt filmet venni? Ez oltári igénytelenség.
6/7 A kérdező kommentje:
Mert ezek a lemezek 3D Blu-ray 50Gb tartalommal ezt nem mindenki tudja letölteni legalábbis nekem nincs erre időm.
2014. febr. 1. 19:54
7/7 anonim válasza:
50 giga írható CD-n?
"Ne becsüljük le az autósztrádán robogó furgonok sávszélességét." Tannenbaum
Szerintem itt is az áll, mint a letöltésnél. Aki letölthetővé teszi vagy más formában átadja a filmet az felel teljes mértékben a szerzői jogokért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!