Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit lehet ez ügyben lépni?

Mit lehet ez ügyben lépni?

Figyelt kérdés
Motorfűrész kezelő tanfolyamon veszek részt és a helyi önkormányzatnál vagyok gyakorlaton, de az egy hónap alatt csak egy napot foglalkoztunk azzal amivel igazán kéne. Öntöttem már betonlapot, szereltem központi fűtést, homokot talicskáztam, havat lapátoltam csak hát azzal nem bíztak meg amivel gyakorlatomat kéne töltenem. Ha nem sikerülne a vizsgám akkor hivatkozhatok arra hogy nem volt elegendő gyakorlati oktatásom?

2014. jan. 30. 18:31
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Motorfűrész kezelő tanfolyam... Berántod, ráteszed a fára, húzod neki a gázt, és billegtetve tartod. Mi ezen olyan nagy tanulás? Egyébként undorító ez a közmunkásképzés...
2014. jan. 30. 18:33
 2/4 anonim ***** válasza:

1. Ez eléggé nem politika így a kérdésedet jelentem

2. Nyugodj meg ha nem okozol életveszélyes helyzetet (magyarán nem úgy vágsz a fűrésszel, hogy alatta a lábad, karod van), akkor sikerülni fog a vizsgád. Azért fizeted a díjat, hogy sikerüljön. Erről szól a képzési rendszerünk.

2014. jan. 30. 18:38
 3/4 A kérdező kommentje:
pont az van ha nem sikerül akkor fizethetek vissza 150-et. ezért parázok
2014. jan. 30. 18:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne parázz. Másrészt meg az sem teljesen úgy van, ahogy mondod, olvasd el a képzési szerződést még egyszer (gyanítom egyszer sem tetted meg). De a vizsga sikerülni fog. OKJ-kon nem szoktak buktatni.
2014. jan. 30. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!