Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Zaklat egy férfi, mit tehetek?

Zaklat egy férfi, mit tehetek?

Figyelt kérdés
Fiatal lány vagyok. Tudja a lakhelyemet is. Többször itt ólálkodott, meg most pár napja itt állt az emeletünkön, itt lesett. Sajnos egy nagydarab, agresszív állat, akin látszik rajta, hogy el van borulva a szeme. Hogy és hol kérhetek távoltartó végzést? Vagy hol találok olyan ügyvédet, aki ért ehhez? Nincs pénzem.

2014. jan. 29. 23:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Jobb vigyázni

lehet valami pedofil

2014. jan. 30. 14:26
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nem új szomszéd. Onnan tudom, hogy agresszív, mert nemcsak személyesen zaklat, hanem emailen is, és sms-ben is küldött zaklató írásokat. Holott már kértem, hogy hagyjon békén, és hogy ez már zaklatás. A hàzunkra ki van írva, hogy illetékteleneknek a házban tartózkodni tilos, különben kihívja a lakóközösség a rendőrséget. Csak sajnos van 1-2 lakó, aki mindenkit beenged a házba.

Egyértelmű, hogy utánam ólálkodik, mert nem sok lakás van egy szinten, és amikor mentem ki a lakásból, rám várt, hogy beszélni akar velem. Nem egyedül lakom, hanem anyukámmal.

2014. jan. 30. 16:37
 13/15 Agent Cooper ***** válasza:
100%

Zaklatás miatt tehet feljelentést, a zaklatás bűncselekmény, és bőven van bizonyítéka is: a tanúvallomása, a kapott e-mailek, a kapott sms-ek egyaránt bizonyítékul szolgálnak. Több zaklatásos ügyem volt, és sajnos mindegyikben az volt a tapasztalatom, hogy akkor szűnt meg véglegesen a zaklatás, amikor a rendőrség kopogtatott a zaklatónál. (De onnantól viszont teljesen megszűnt, és jött az, hogy "nem is úgy gondolta").

Sajnos pénz nélkül nem fog olyan ügyvédet találni, akik foglalkozna az ügyével. Ennek nagyon prózai oka van, - és bár elég jelentős engedményt szoktam adni hasonló ügyekben adni, de én sem szoktam eltekinteni díj fizetéstől, - ugyanis a tapasztalatok azt mutatják, hogy az ingyenesen igénybe vett szolgáltatásoknál a megbízó hozzáállása nem olyan, mint amikor tudja, hogy fizet érte.

2014. jan. 31. 11:31
 14/15 anonim ***** válasza:
Nyugodtan mehetsz a rendőrségre ha több bizonyítékod is van, ami alátámasztja, hogy folyamatos a dolog.
2014. márc. 26. 21:49
 15/15 anonim válasza:
Biztos vagy benne hogy az az ember és aki az interneten keresett az ugyanaz? Lehet csak te képzelted be.
2017. márc. 30. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!