Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ebből most miért kell ekkora...

Ebből most miért kell ekkora feneket keríteni?

Figyelt kérdés

"Nevelőanyám" eggyik kislánynak akit itthagyott a részeg anyja kúpot adott mikor lázas volt(12) mert az volt csak mert én is azt kapok(hányok sok gyógyszertöl) meg két kicsije van akinél lakom/laktam.

A szülőnek először nem volt gond csak rá 1 hétre.

Hogy mi megvertük,lefogtuk,erőszakkal adtuk be neki,stb.

Feljelentettek minket,és engem is beidéztek,rám a suliba rossz fényt vet,hogy rendőrség jön be a suliba ilyenek miatt,mi lessz ebből? Próbáltuk elérni az édesanyját mikor lázas volt,részegen volt valahol 30 hivásból 1x vette fel akkor annyit mondott"oldjuk meg".

Most sincs otthon mert az anyja részeg,ismerősöknél van

16/l

2014. jan. 28. 17:30
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
ofőnek odaadtam a papírt.... és mondta ha ügy lessz ebből engem kirugnak a sulibol.
2014. febr. 3. 14:20
 22/27 anonim válasza:
értem, de mégegyszer írom,hogy fordulj az igazgatóhoz,hogy megtehetik-e hogy kirúghatnak-e az iskolából!
2014. febr. 3. 14:22
 23/27 anonim ***** válasza:
Hagyjátok már, kamu az egész. Szerintetek nem képen röhögnék a rendőrök, hogy ha valaki odamenne, hogy jaj a lányomnak kúpot adtak be. Meg megverték, lefogták. Ha még komolyan is vennék, akkor már rég megvizsgálták a kölköt, és nincs rajta zúzodás, vége az ügynek.
2014. febr. 3. 14:30
 24/27 A kérdező kommentje:

az osztályfőnökőm az igazgató helyettesem.

megvizsgálták és volt rajta zúzódás. azért kellet mennünk megint. a kislány megint itt alszik viszont mondta anya ha holnap is részeg lessz az anyja megy a gyámhivatalba

2014. febr. 3. 16:42
 25/27 A kérdező kommentje:

Ma voltunk a rendörségen ismét.

A kislány azóta többször nem mert otthol lenni és húzzák a dolgokat,megmutattuk a készült képeket amin látszik a verés nyoma,mikor eljött a kislány,eddig semmi.

A testi sértést ránk akarják verni

2014. febr. 19. 17:05
 26/27 anonim ***** válasza:
Szerintem a megoldás az lenne, ha anyud neked adna 2 kúpot, te adnál neki 3-at, a kislánynak (aki ott alszik rendszeresen) pedig adnátok 5-öt, de csak is teába, és azt is hidegen. Jézus!
2014. ápr. 16. 13:56
 27/27 anonim válasza:
70%

Nem vagytok normálisak....

Kúpot adni egy 11-12 éves lánynak?

Én anyádnak meg neked nyomnák fel valamit de az nem a kúp lenne.

Amúgy is ha annyira beteg miért nem vitétek bE az ügyeletre? Vagy valami kúp perverziótok van?

2014. ápr. 22. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!