Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ebből most miért kell ekkora...

Ebből most miért kell ekkora feneket keríteni?

Figyelt kérdés

"Nevelőanyám" eggyik kislánynak akit itthagyott a részeg anyja kúpot adott mikor lázas volt(12) mert az volt csak mert én is azt kapok(hányok sok gyógyszertöl) meg két kicsije van akinél lakom/laktam.

A szülőnek először nem volt gond csak rá 1 hétre.

Hogy mi megvertük,lefogtuk,erőszakkal adtuk be neki,stb.

Feljelentettek minket,és engem is beidéztek,rám a suliba rossz fényt vet,hogy rendőrség jön be a suliba ilyenek miatt,mi lessz ebből? Próbáltuk elérni az édesanyját mikor lázas volt,részegen volt valahol 30 hivásból 1x vette fel akkor annyit mondott"oldjuk meg".

Most sincs otthon mert az anyja részeg,ismerősöknél van

16/l

2014. jan. 28. 17:30
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
?
2014. jan. 28. 20:37
 12/27 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés már volt, csak akkor az anya mesélte el a sztorit.
2014. jan. 29. 08:57
 13/27 anonim válasza:
És tényleg lefogtátok és ugy adtátok be neki a kúpot? De mért nem mentetek át bármelyik szomszédba baráthoz, kizárt,hogy senkinek sincs otthon lázcsillapító! Azért egy 11éves lánynak beadni egy kúpot, elég megalázó (a lány szempontjából). A 4 éves fiamnak már nem adok kúpot,mert utálja,és megértem.
2014. jan. 29. 10:24
 14/27 A kérdező kommentje:

nekem se élvezet a kúp de ez van.

voltunk tegnap rendőrségen,megint meghallgattak,anyut is a kislányt is,látszott hogy félt mikor az anyjával volt. mikor nem akkor nem félt ezt az gyermekpszichológus is mondta.

hányt is azért is kapott kúpot,és szerintem nem az. csak felfogás kérdése,utánna magának oldotta meg. most ott állunk,hogy a kislány nem mer hazamenni mert részeg az anyja. tegnapelőtt-tegnap itt aludt,innen ment suliba.

2014. febr. 1. 15:58
 15/27 A kérdező kommentje:
és nem fogtuk le. még hangos szavunk se volt vele.
2014. febr. 1. 15:59
 16/27 anonim válasza:
Az teljesen más ha magadnak adod be vagy neked adják be! Viszont ha nem fogtátok le az teljesen más ügy, nyilvánvaló,hogy az anya fújta fel!
2014. febr. 2. 09:24
 17/27 A kérdező kommentje:
kedves utolsó! ebből szerinted mi lessz? bíróság?
2014. febr. 2. 14:52
 18/27 anonim válasza:
Valószínűleg igen, mivel feljelentettek ezért megtárgyalják az ügyeteket, meghallgatják mind a két félt!
2014. febr. 3. 10:54
 19/27 A kérdező kommentje:
ofőnek odaadtam a papírt.... és mondta ha ügy lessz ebből engem kirugnak a sulibol.
2014. febr. 3. 14:02
 20/27 anonim válasza:
Fordulj az igazgatóhoz ,kérdezd meg,hogy lehet-e!
2014. febr. 3. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!