Ha egy családi képen van meztelen gyerek, akinek látszik a nemi szerve, de nem pózol, az pedofil képnek számít?
ma 14:13
a terjesztés súlyosbító körülmény!
:)
Nem tudom hány évesek vagy van-e gyerekük azoknak a válaszolóknak, akik szerint égő a meztelen kép a gyerekről.
Először is, ha a gyerek túl lép a kamaszkoron, vagy nem valami lelkibeteg szerencsétlen, akkor nem fog kiszaladni a világból a saját csecsemő kori meztelen képeitől.
Másodszor, ha szülő vagy, akkor nem azt fogod nézni, hogy jaj most nincs rajta ruha, hanem azt, hogy ül a kiskádban, nyújtogatja feléd a kezét, műanyag kacsával játszik, kis kancsóval öntögeti a vizet, és ooolyan aranyos, találékony stb. hogy meg kell örökíteni gyorsan. Nincs ebben semmi rossz. A családi albumot meg nem kell feltölteni az iwiwre, és tényleg a családra fog tartozni. Rólam gyerekkoromban hihetetlen mennyiségű fényképet csináltak anyámék, komolyan egyik rokonomról sincs ennyi, mondjuk akkor még nem is volt ekkora divat a fényképezés, és van mindenféle képem, az első fürdetésemtől kezdve mindenről, és ha most azt nézem, hogy hány kép van, amin pancsolok, vagy pelenkára vágyok és azok nem készültek volna el, akkor tök szomorú lennék, hogy most miért nem lehetett engem lefényképezni bebugyolálás nélkül olyan érdekes nézegetni a képeimet. Hogy milyen kicsi voltam, milyen képet vágtam, milyen érdekeset csináltam, és ezt mindet csináltam akkor is, mikor épp nem volt rajtam ruha. Jó, az öt éves gyereket nem kell meztelenül fényképezni, de egy kisbabánál ez nem olyan. Annyi, hogy maradjon a családi albumban, nem kell közkinccsé tenni a neten.
Hát, én 46 éves vagyok és a férjemről is és rólam is készültek MŰTERMI fotók, mosolyalbumba meztelenül.
Akkor most vegyék elő a fényképészt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!