Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » átvertek vagy sem? Vettem...

átvertek vagy sem? Vettem valamit nem vették vissza.

Figyelt kérdés
mióta van az hogy ha veszek pl egy 5.1es hangfalszettet (történetesen én azt vettem) akkor azt bármilyen indok nélkül a vásárlástól számított 8 napon belül kötelesek visszavenni és visszafizetni a teljes árát ha azt szeretném? írtam nekik h nem azt vettem amire gondoltam és azt mondták h a 40ezerből csak 32ezret fizetnek vissza ha mégsem kell erre 5 perccel ezelőtt ezt a 8 naposat hallom a tévében.. most akkor magyarul jól átbasztak? 2013.augusztusában vettem
2014. jan. 21. 14:11
 1/3 anonim ***** válasza:
nem tudom mit hallottál a tv-ben, de én legalábbis nem tudok ilyenről (vicces is lenne)
2014. jan. 21. 14:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Vásárlástól való elállás joga akkor él, ha neten rendelted a terméket (az lényegtelen, hogy személyesen vagy házhoz szállítással kapod meg), és ebben az esetben kérheted, hogy adják vissza a pénzt, amire mellesleg 30napjuk van.

Szóval ha ez nem áll fenn, akkor konkrétan vissza venni és kifizetni nem kötelesek.

2014. jan. 21. 14:44
 3/3 A kérdező kommentje:
igen neten vettem
2014. jan. 30. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!