Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha ittasság vétségével elküldt...

Ha ittasság vétségével elküldtek egy multicégtől, annak mennyi az elévülési ideje mire visszamehetek?

Figyelt kérdés
7 hónap után sem engedtek be az őrök
2009. dec. 2. 10:18
 1/7 anonim ***** válasza:

???

Most kirugtak az állásodból, vagy kitiltottak az épületből?

Ha kirugtak, akkor soha nem kell újra se felvenniük, se beengedniük.

Ha csak kitiltottak egy épületből, akkor annyi időre, amennyi időt a felelős ráírt. Ezt lehet több év is.

2009. dec. 2. 11:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha nem dolgozol ott, miért kéne, hogy beengedjenek? Legalábbis valószinűsítem, hogy ott dolgoztál és kirúgtak. Ráadásul szerintem jogosan. A mi cégünk 100% magyar tulajdon, de innen is szépen repülne aki ittasan próbál dolgozni. Mondjuk kb örökre, +/- néhány év.
2009. dec. 2. 11:28
 3/7 anonim ***** válasza:
És tényleg ittál?
2009. dec. 2. 12:37
 4/7 A kérdező kommentje:
:'((
2009. dec. 2. 14:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Ahol én dolgozok ott min 10 évre tiltják ki az embert úgy hogy addig be se teheti a lábát!Ha letelik vissza lehet jönni ha felveszik de ennek 0% az esélye!
2009. dec. 2. 15:09
 6/7 anonim ***** válasza:

Miért vennének vissza? Talán valami olyat tudsz, ami pótolhatatlan? (ez esetben nem rúgtak volna ki)

A köztetek lévő megállapodást nem tartottad be. Mondhatni az adott szavad megszegted. Miért akarnák még egyszer a szavadat venni, miért hinnék, hogy most úgy is lesz?

Magadnak felelj erre és utána kérdezd meg magadat, mit tennél az _ő helyükben_ ?

2009. dec. 7. 12:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Nekem valaki azt mondta 1 év. Ez igaz?
2009. dec. 10. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!