Felfüggesztett büntetés után ami 12éve lejárt visszamehetek-e hivatásosnak?
Gondolom, mivel rendőrség az alkategória, akkor oda gondolta.
Elvileg úgy van, hogy felfüggesztett nem jelent priuszt, mivel lejárt a próbaideje. Úgy tudom, ilyenkor makulátlan erkölcsi bizonyítványod lesz, mintha semmit sem tettél volna. Tehát elvileg nem szabadna, hogy ebből hátrányod származzon. Más kérdés, hogy ők pont utána tudnak nézni akár ennek az ítéletnek is és meglehet, hogy több jelentkező esetén nem téged fognak előtérbe helyezni, felvenni.
Én a munkanélküli kp "szervezésében" voltam iylen nah akkor most legyen sok kis utcai gyalogkakukkunk és építsük a rendet tájékoztatón a BRFK palotában.
Ott többször is kihagsúlyozta az a kövér vén paraszt - mert kb a stílusából ez jön le az embernek - ,
hogy akinek valaha is bármiylen ügye volt vagy a közeli hozzátartozójának akármiylen jogerős itélete volt az felejtse el hogy valaha is rendőr lesz belőle, és az akár már most távozhat is sorainkból!!
Persze tyúkfej.
De ha akarsz egy jó tippet.
Malajziában, meg néhány dél amerikai országban külön megkövetelik a büntetett előéletet.
De miért akar vajon egy bűnöző hivatásos lenni?
Maffia?
Nem rossz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!