Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Öröklés ha kiakarnak játszani?...

Puma84 kérdése:

Öröklés ha kiakarnak játszani? Szeretnék mindent tudni ebben a témába. Kis kapu, vagyoni leltár, eltitkolt dolgok. Ingóság. Hogy működnek ezek a dolgok?

Figyelt kérdés
2014. jan. 13. 18:03
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Mivel huszonévesek vagyunk, első gyerekkel, nem volt végrendelet. Csak az tűnt fel, hogy eltűnnek az ingóságok a másik háztól, ha szóváteszem a kedves családtagnak másnak nincs bejárása csak neki,azt mondja hogy az övé, és nem a páromé, ami tudjuk hogy hazugság szerszámok, ékszerek szinte mindent elpakoltak amíg én visszajöttem anyuékhoz nem tudtam ott maradni abban a házban. Kényes a dolog mert az apósomról van szó, de konkrétan minden elpakol. Emléke nem lesz a lányomnak az apjáról, de egy kézzelfogható dolog sem ha ez így megy. A hagyatéki leltárból egy csomó mindent kihagytak. A leltár azért nekik kellett beadni, mert én a szüleim lakcímén vagyok bejelentkezve.
2014. jan. 13. 21:02
 12/13 A kérdező kommentje:
Amire azt írtam,hogy az övé, azt úgy értette, hogy mivel ő vette a páromnak őt illeti... de ez nem igaz, mert van mit a párom vett saját magának. Még a téli dzsekijét is elvitte!
2014. jan. 13. 21:04
 13/13 anonim válasza:
a végrendeletet szétcsalják egyböl külünbféle megajándékozással papir cserékkel az ojan közjegyzök mint akinél én jártam
2014. jan. 15. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!