Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Öröklés ha kiakarnak játszani?...

Puma84 kérdése:

Öröklés ha kiakarnak játszani? Szeretnék mindent tudni ebben a témába. Kis kapu, vagyoni leltár, eltitkolt dolgok. Ingóság. Hogy működnek ezek a dolgok?

Figyelt kérdés
2014. jan. 13. 18:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%

Ha leírod, hogy MIRÖL VAN SZÓ, akkor lehet segíteni, így nem.

Azt ugyanis senkitöl nem elvárható, hogy az ÖSSZES örökléssel kapcsolatos törvényt és szabályt beírja ide - mert akkor az oldal lefagyna, ezen kivül NEKED sem érne sokat, mert nem érted a jogi nyelvet, illetve nem tudnád, hogy mikor mi érvényes.

2014. jan. 13. 18:14
 2/13 A kérdező kommentje:
Mivel nem ismertettem az adott szituációt, sem az iskoláimat, így nem tudhatod, hogy nekem mi az érdekes vagy mit képes felfogni az agyamnak nevezett szervem. Ezt a "választ" nagyon felesleges volt ide írnod.
2014. jan. 13. 18:19
 3/13 anonim ***** válasza:
82%

Két lehetöség van: VAGY VAN jogi képzettséged, akkor a kérdésed tökéletesen fölösleges, VAGY NINCS, és akkor meg kizárt, hogy kapásból átlásd az összes öröklésre vonatkozó jogszabályt.

DE ha annyira okos vagy, akkor használd a google-t és keresd meg az örökösdésre vonatkozó jogszabályokat.

2014. jan. 13. 18:23
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Így erre nem lehet válaszolni igaza van az elsőnek.

Azt sem tudjuk miről akarsz tudni?

2014. jan. 13. 18:24
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

"Mivel nem ismertettem az adott szituációt"

Az elsö válaszoló éppent ezt írta, hogy amennnyiben nem ismerteted a helyzetet, addig nem lehet hozzá jogilag helytálló véleményt írni.

2014. jan. 13. 18:24
 6/13 anonim ***** válasza:
81%
Ha nem ismerteted a szituációt akkor te most tulajdonképp mi a jó anyámat akarsz? Mindjárt én meg kiírok egy kérdést, hogy a matematika összes csínja-bínja érdekel, mindent írjanak le.
2014. jan. 13. 18:36
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem úgy tűnik, hogy te akarsz tippeket, hogy szoktak ilyet csinálni.
2014. jan. 13. 20:18
 8/13 A kérdező kommentje:
Meghalt a lányom édesapja. Egyetlen örökös a lányom, aki 6 hónapos. Van akinek ez nem tetszik és megpróbál mindent eltüntetni. Ez a szitu. A kiskapu kérdés,h.mindezt hogy tudja megtenni. Ingóságra gondolok itt.
2014. jan. 13. 20:38
 9/13 A kérdező kommentje:
Segítségért fordultam ide, nem alpári stílust olvasgatni, néhány kommentre pedig ez a válaszom. Kérem a mindenféle anyák emlegetésének mellőzését. A törvényt nyilván tudom ami erre vonatkozik, engem az érdekelne,h.aki már esetleg örökölt vagy látott hasonló szitut,mik voltak a tapasztalatok.
2014. jan. 13. 20:43
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha érvényes végrendeletben mindent a lányára hagyott, akkor fejre is állhatnak, akkor sem tudják elvenni tőle.
2014. jan. 13. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!