Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A pécsi tragédia kapcsán...

A pécsi tragédia kapcsán fogalmazódott meg bennem, hogy mennyire könnyű manapság Magyarországon fegyvertartási engedélyhez jutni?

Figyelt kérdés
Az elkövető egy 19 éves tanuló volt. Egyszerűen nem tudom elképzelni, mivel tudta indokolni a fegyvertartás szükségességét. Én korábban úgy tudtam nem elég a fegyvervizsga és pszichológiai alkalmasság, nyomós érvvel indoklás is kell! Pl.: katona, rendőr, vagy egyéb olyan munka, ahol a biztonság érdekében ez ELENGEDHETETLEN.
2009. nov. 28. 11:42
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
ez igaz....
2009. nov. 28. 20:58
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg ő hívta ki a rendőröket, átment a szomszédos kórházba és onnan hívta fel őket. Ettől még mondjuk ugyan úgy egy féreg.
2009. nov. 28. 21:25
 23/25 anonim ***** válasza:
46%
80%-os paraszt: ne itt oszd az észt, fegyvertelen emberekre lövöldözni eleve gerinctelenség, egy öngyilkosság már igazán belefért volna. Nem ö hívta ki a rendőröket, csak feladta magát mikor megtudta, hogy kijöttek a kommandósok, ennyi..... A "pszihós" dologról meg csak annyit, hogy ha egy elvetemült örült lett volna, akkor rálő a rendőrökre is, ehhez képest még arra is volt esze, hogy csak ügyvéd jelenlétében válaszolt, mi ez, ha nem mosdatás?
2009. nov. 30. 00:25
 24/25 anonim ***** válasza:
az tegyük hozzá, úgy adta fel magát, hogy felhívta a rendőrséget. Csak azért mert látom egyeseknél ez okozza a félreértést.....
2009. nov. 30. 00:30
 25/25 anonim ***** válasza:
na hát én vagyok a 80 százalékos paraszt....te is csak a filmekben láttál őrülteket....De egy ilyennel mit álljak le vitatkozni.
2009. nov. 30. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!