A pécsi tragédia kapcsán fogalmazódott meg bennem, hogy mennyire könnyű manapság Magyarországon fegyvertartási engedélyhez jutni?
Figyelt kérdés
Az elkövető egy 19 éves tanuló volt. Egyszerűen nem tudom elképzelni, mivel tudta indokolni a fegyvertartás szükségességét. Én korábban úgy tudtam nem elég a fegyvervizsga és pszichológiai alkalmasság, nyomós érvvel indoklás is kell! Pl.: katona, rendőr, vagy egyéb olyan munka, ahol a biztonság érdekében ez ELENGEDHETETLEN.2009. nov. 28. 11:42
11/25 A kérdező kommentje:
Bocsánatot kérek az esti híradóban 18 évesnek mondták...
2009. nov. 28. 12:51
13/25 anonim válasza:
Tuti pénzes gyerek lehet, mert már elkezdődött a mosdatása. Figyeljétek meg az ügy vége pszichiátria lesz. Ennek a k*cs*g féregnek még annyi mersze se volt, hogy legalább fejbe lője magát, csak beszart a kommandósok láttán (gondolom) mint egy 5 éves iskolás....
14/25 anonim válasza:
iskolás helyett óvodás...., vagy bölcsis.... elnézést.
15/25 anonim válasza:
óó jee itt is megy a bezárják a pszichiátriára szöveg.
Ő csak azért kaphatott mert versenyszerűen lőtt.
16/25 anonim válasza:
Nem sz.rt be ő hívta ki a rendőröket és feladta magát.
17/25 anonim válasza:
ő hívta ki a rendőröket? véletlenül sem azok akik ott voltak ás látták/hallották a lövöldözést mi?:)
18/25 anonim válasza:
igen felhívta a rendőrséget és feladta magát...
viszont ez nem egy bátor tett..simán csak beszart
19/25 anonim válasza:
Mert az mivel bátrabb ha golyót ereszt a fejébe???VAgy elmenekül???Az öngyilkosság a legnagyobb gyávaság.
20/25 anonim válasza:
nem azt mondtam, hogy az bátrabb...
alapból aki így intézi el a problémáit, hogy lelő valakit az gyáva mert belenézni a másik ember szemébe és megbeszélni a dolgot szerintem egyfajta bátorság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!