Mit kapnék ha ezért feljelentenének engem?
16 éves vagyok
a barátnőmet egyik osztálytársa(fiú az illető) folyamatosan piszkálja,sértegeti és már elegem van belőle.. betelt a pohár.. szét akarom verni a fejét a gyereknek.. sima szóbeli figyelmeztetés nem használ...
nem volt még semmi iylen incidensem.. semmi büntetett előélet.. ha mondjuk beverek neki egy párat és meg is látszik rendesen mire számitsak ha feljelent? köszönöm a segitségeteket, kérlek normális választ adjatok.. nem szeretnék bántani senkit.. de a lelki terror igen is veszélyes dolog.. sok gyerek öngyilkos is lett tőle.. tényleg komoly dolog.. kérlek segitsetek
köszönöm
Az a kérdés, hogy a barátnődnek van-e elege belőle. Ő is azt gondolja, hogy lelki terror? Mert ha igen, akkor az iskolájában kell szólnia az osztályfőnökének.
Ha te verekszel, és szerencsédre nem okozol súlyosabb sérülést, amit azért nehéz biztosra venni, akkor szinte biztos nem csuknak le. Őrizetbe vehetnek, ha odaérnek a rendőrök. Valószínűleg pártfogó felügyelet alá kerülsz vagy valami hasonló intézkedést hoznak. Többször be kell menned, esetleg szüleiddel, és megtanulhatod többek közt ugyanazt, amit az első bekezdésben írtam. Ha a tanárok sem segítenek, akkor tényleg nincs sok választásod, bár én utána megpróbálnék a rendőröknek szólni.
értem.. köszönöm a választ, megpróbáljuk megoldani... hát barátnőmnek eléggé elvette az önbizalmát.. és nagyon csúnya dolgokat mond saját magára.. úgymond nincs elég vér a pucájában..
és ha csak olyan pofonokat kapna hogy nem lesz komoly baja(tehát 8 napon belül gyógyul) és megmondom neki hogy hagyja békén
abban az esetben meguszom ejnyebejnyével? csak mert engem egyszer megfenyegettek hogy lekéselnek(mert azt hitte a srác hogy nomyulok a nőjére) és megkérdeztem gyakorin.. azt mondták semmit nem kapna a gyerek csak figyelmeztetést
Nyugodt lehetsz, hogy ha eddig jófiú voltál, és most jól megruházod a srácot, de nem törik karja, foga, orra, akkor bizony kapsz egy ejnye-bejnyét, aztán viszlát.
De tényleg ez legyen az utolsó "megoldás". Először mindenképpen a felnőtteket be kell vonni. Szülő, tanár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!