Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Megvert egy pali, de rendesen....

Megvert egy pali, de rendesen. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy az utcán beszólt nekem, hogy milyen jól nézek ki, abban a bunkó stílusban. Én erre nem reagáltam, majd egy egy hétre rá(szombaton)délután találkoztam vele egy pizzériában. Egyedül voltam, mert beugrottam a pizzáért. Miután kifizettem a pizzát kimentem. Az ajtóban megfogta a mellemet, majd meghúzta a hajamat és megkérdezte, hogy felmegyek-e hozzá szexelni. Azt mondtam neki, hogy nem. A hajamat megfogta és húzta, közben vert. Nem tudtam védekezni. Hazaértem és anyának azt mondtam, hogy elestem. Eltört az alkarom. Azon gondolkodtam, hogy összeszedem a legjobb haverjaimat és megkérem őket, hogy verjék el a fickót. Szerintem a feljelentésnek nincs értelme. Vagy hagyjam annyiban? Hisz nem is ismerem a palit. Attól félek, hogy utánna még jobban rám szállna, esetleg a haverjaimra.

16/l

2013. dec. 17. 20:01
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
29es, eddig ez kb az 5. válaszom a kérdés alatt, ebből kettőt a kérdezőnek küldtem:D
2013. dec. 17. 22:01
 32/35 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Nem nyílt törésem volt. És tudjátok(akik azzal vádolnak, hogy kamu) az emberek többsége magasról tojik a többi emberre a másik nem látott szerintem minket egy ember se.

Anyuéknak nehezen elmeséltem. Nagyon kiakadtak azért, hogy most szóltam. Azt is gondolták, hogy nem "csak" elestem, de nem gondolták, hogy megvertek. Ma mentünk a rendőrségre a kórházi papírokkal együtt. Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat.

Amúgy nagyon nehezen mentem haza.A hónaljam alatt a pizzás doboz, a kezem ökölbe, a nyelvemet haraptam. És feldúlt, hogy ellettem verve, de nem aznap. Hanem éjszaka fogtam fel igazán, hogy mi történt velem.

Úgyhogy köszi a válaszokat:)

2013. dec. 18. 17:18
 33/35 anonim ***** válasza:

nnah, ugye, hogy nem olyan vészes elmondani a szülőknek?:D

azért szülők, hogy vigyázzanak Rád! és bár 16 évesen pont nem az jut az eszébe az embernek, hogy a szülei csak féltik, de azért mégis így van:)

2013. dec. 18. 17:21
 34/35 A kérdező kommentje:

Mármint úgy gondoltam ebben a mondatban a "most" szavat, hogy ma szóltam nekik és ők mondták azt, hogy most.

"Nagyon kiakadtak azért, hogy most szóltam."

Remélem senki se köt bele

2013. dec. 18. 17:22
 35/35 A kérdező kommentje:

Köszi hogy írtál! Amúgy azt az utolsó kommentet nem neked küldtem, hanem azoknak akik mindenbe belekötnek:)

Köszike, hogy írtál!

2013. dec. 18. 17:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!