Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Megvert egy pali, de rendesen....

Megvert egy pali, de rendesen. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy az utcán beszólt nekem, hogy milyen jól nézek ki, abban a bunkó stílusban. Én erre nem reagáltam, majd egy egy hétre rá(szombaton)délután találkoztam vele egy pizzériában. Egyedül voltam, mert beugrottam a pizzáért. Miután kifizettem a pizzát kimentem. Az ajtóban megfogta a mellemet, majd meghúzta a hajamat és megkérdezte, hogy felmegyek-e hozzá szexelni. Azt mondtam neki, hogy nem. A hajamat megfogta és húzta, közben vert. Nem tudtam védekezni. Hazaértem és anyának azt mondtam, hogy elestem. Eltört az alkarom. Azon gondolkodtam, hogy összeszedem a legjobb haverjaimat és megkérem őket, hogy verjék el a fickót. Szerintem a feljelentésnek nincs értelme. Vagy hagyjam annyiban? Hisz nem is ismerem a palit. Attól félek, hogy utánna még jobban rám szállna, esetleg a haverjaimra.

16/l

2013. dec. 17. 20:01
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
jó ha az embernek vannak olyan barátai, akiket megkérhet hogy darabolják fel az ilyen embereket
2013. dec. 17. 20:05
 12/35 anonim ***** válasza:
DE KAMU!
2013. dec. 17. 20:06
 13/35 A kérdező kommentje:
A szüleimnek nem mertem szólni. Féltem/félek a reakciójuktól és nem akarom őket felesleges stressznek kitenni.
2013. dec. 17. 20:07
 14/35 anonim ***** válasza:
90%
Aha persze.Na de most őszintén minek csinálod ezt?
2013. dec. 17. 20:08
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

Ha annyira hüyle vagy,hogy nem szólsz, akkor valahol meg is érdemled.

A pasas ezért letöltendőt fog kapni. De te is legyél okosabb (okoskodó)

2013. dec. 17. 20:09
 16/35 anonim ***** válasza:

jaj mit izéltek? és ha kamu? egy kérdést tettek fel.. ez egy szituációs gyakorlat!:D

az elég gyenge érv, hogy "a nyílt utcán? tuti odament volna valaki segíteni!"... végülis a múltkor volt belőle parádé, hogy a tömött villamoson a földön fekvő gyerek fejét rugdosták, és senki le se szarta... a múltkor a blahán meg kiugrott egy fickó az ablakból, és csak egy ember ment oda segíteni neki, a többi vagy kamerázta, vagy megnézte és továbbment...

de nem a mi dolgunk eldönteni, hogy kamu-e...

szólnod kellett volna a szüleidnek, mert mi az, hogy "fölösleges stressz"? akkor vajon milyen a nem fölösleges stressz? késsel a hátadban már nem tudsz panaszkodni

jelentsd fel oszt annyi..

2013. dec. 17. 20:11
 17/35 anonim válasza:
Eltort az alakrod? Hogyan?
 18/35 anonim ***** válasza:

Csak néhány kérdés.Ha eltört az alkarod akkor elvittek orvoshoz.Vagyis láthatták a sérüléseid.Ami nem esésből származik.Ezt ne vették volna észre?

Másrészt egy eltört kar nem csak szúnyogcsípés,nagyon fájt tehát nem mentél csak úgy haza.

A másik.A pizzériában nem dolgozott senki?Az utcán se volt senki?Jah persze...

Másrészt ilyenkor sokkot szoktak kapni az emberek,tehát megint nem tudtál volna csak úgy haza menni...

Fejezd be a hazudozást mert ez nem vicces!

19/35 anonim válasza:
KAMU!!! ha ez történt volna veled, nem írnád le ilyen szépen. És persze.. egy pizzériában megvertek.
2013. dec. 17. 20:13
 20/35 anonim válasza:
Nem hiszem hogy kamu, ezek a férgek tamadtak már meg engem is...de értetek nem kár!
2013. dec. 17. 20:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!