Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Megvert egy pali, de rendesen....

Megvert egy pali, de rendesen. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy az utcán beszólt nekem, hogy milyen jól nézek ki, abban a bunkó stílusban. Én erre nem reagáltam, majd egy egy hétre rá(szombaton)délután találkoztam vele egy pizzériában. Egyedül voltam, mert beugrottam a pizzáért. Miután kifizettem a pizzát kimentem. Az ajtóban megfogta a mellemet, majd meghúzta a hajamat és megkérdezte, hogy felmegyek-e hozzá szexelni. Azt mondtam neki, hogy nem. A hajamat megfogta és húzta, közben vert. Nem tudtam védekezni. Hazaértem és anyának azt mondtam, hogy elestem. Eltört az alkarom. Azon gondolkodtam, hogy összeszedem a legjobb haverjaimat és megkérem őket, hogy verjék el a fickót. Szerintem a feljelentésnek nincs értelme. Vagy hagyjam annyiban? Hisz nem is ismerem a palit. Attól félek, hogy utánna még jobban rám szállna, esetleg a haverjaimra.

16/l

2013. dec. 17. 20:01
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Boccs kérdező.Legközelebb nem leszek ilyen kemény.
2013. dec. 17. 20:15
 22/35 anonim válasza:
100%
Ha eltört volna az ALKAROD, akkor esélytelen, hogy csak úgy hazasétálsz utána.. De ha igaz ez a történet, akkor elég szomorú, hogy itt kell megkérdezned, hogy mit tegyél.
2013. dec. 17. 20:25
 23/35 anonim ***** válasza:
9%

18as, én törött bokával mentem gyalog haza...

sokkot kap.. ez valami szabályszerűség? tudod mi a sokkhatás? amikor a véred nem tudja ellátni a testet, mert kitágul és kinyílik minden ér.. pl egy allergiás méhcsípésre

2013. dec. 17. 20:38
 24/35 anonim ***** válasza:

23.

Akkor te egy hős vagy!

2013. dec. 17. 20:40
 25/35 anonim válasza:
RENDŐRSÉG!
2013. dec. 17. 21:01
 26/35 anonim ***** válasza:

egy frászt vagyok hős...

kb 150-200 méter volt az út, de én ezt 30 perc alatt tettem meg.. bedagadt meg minden szar.. fájt.. majdhogynem négykézláb mentem... persze, mert a lábam tört el.. de törött kézzel még simán el lehet lavírozni, ha nem nyílt törés! csak veszettül fáj, de na...

2013. dec. 17. 21:07
 27/35 anonim válasza:
100%
Ja kinézem egy 16 éves lányból, hogy csak úgy hazasétál alkartöréssel, ami az egyik legfájdalmasabb lehet..
2013. dec. 17. 21:29
 28/35 anonim ***** válasza:

én ugyan fiú vagyok, de 10 voltam, mikor a bokával hazamentem...

kötözködni mindenki tud, segíteni már kevesebb... ne az mondogassátok, hogy kamu vagy sem, hanem a felvázolt szitura válaszoljatok

amúgy meg ki mondja meg, hogy mivel lehet menni és mivel nem? különböző emberek vagyunk! volt olyan nő, aki egy késsel a nyakában ment haza, mert úgy fel volt pörögve, hogy nem érezte a fájdalmat... és a muszáj nagy úr, ha nem mész haza, lehet, hogy ott állsz hajnalig... szóval ne kötekedjetek, hanem válaszoljatok! vagy hallgassatok...

2013. dec. 17. 21:34
 29/35 anonim ***** válasza:

28.

Akkor te miért nem segítesz neki?

2013. dec. 17. 21:35
 30/35 anonim válasza:
#28 Már százan leírták, hogy rendőrség, de ő van annyira hülye, hogy nem jelenti fel. Akkor mégis mit segítsünk neki? Sajnos az ilyen hülyék miatt merik megtenni a barmok ezeket, amit a kérdésben is írtak, mert senki fel sem jelenti őket..
2013. dec. 17. 21:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!