Ha táppénzen vagyok otthon lehetek csak?
Figyelt kérdés
És ki fogja elvinni a gyereket a bölcsibe, ki fogja hazahozni, játszótérre vinni, enni venni neki?2013. dec. 15. 11:52
1/14 anonim válasza:
Amikor én szülési táppénzre mentem, kérdeztek egy bizonyos idő intervallumot hogy mikor jöhessenek ellenőrizni... Akkor otthon kell tartozkódnod mert mehetnek. Persze hozzám senki nem jött.
2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ki kérdezte?
2013. dec. 15. 12:24
4/14 anonim válasza:
Minek jár a bölcsibe a gyerek elfoglalva más dolgozó szülők gyereke elől a helyett ha otthon vagy.
5/14 anonim válasza:
4-es, szerinted ha az ember otthon fekszik betegen influenzával egy hétig, akkor erre az időre ki kellene íratni a gyereket?
Másrészt ha beteg vagy, akkor valószínűleg nem tudsz ellátni egy kisgyereket egész nap.
6/14 A kérdező kommentje:
pont ezt akartam kérdezni, hogy betegség eseténirassam, ki a bölcsiből? és ha meggyógyuétam, mileszvele?
2013. dec. 15. 14:27
7/14 anonim válasza:
Terhességi táppénzre gondoltam mint az első. Azért azt mindenki tudja, hogy terhes táppénzes veszélyeztetett terhesek 90% semmi baja.
8/14 anonim válasza:
Te mitől vagy jogosult bárkit felülvizsgálni?
És igen, a mai fizetések és táppénzek mellett csak úgy hobbiból otthon marad valaki.
9/14 anonim válasza:
7-es! Először tanulj meg kérdést értelmezni. Hogy a feltett kérdésen kívül mik járnak a fejecskédben, az az égvilágon senkit nem érdekel.
10/14 anonim válasza:
Ja mert a magyarok a munka hősei.
A munkahely miatt is lehet táppénzen, és akkor sincs semmi baja csak nem emelhet a tescoba pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!