Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha keddtől hétfőig táppénzen...

Gross83 kérdése:

Ha keddtől hétfőig táppénzen vagyok, a főnököm pedig arra kötelez, hogy már pénteken dolgozzak, akkor mit lehet tenni? Mert úgy tudom, hogy táppénz alatt büntetés jár annak, aki nincs otthon

Figyelt kérdés
2013. ápr. 17. 13:46
 1/5 anonim válasza:
63%
Ha hétfőig vagy táppénzen akkor nem kötelezhet ,hogy menj dolgozni.
2013. ápr. 17. 13:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Már hogy kötelezne? Géppuskát tart a fejedhez?
2013. ápr. 17. 16:27
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem tart géppuskát a fejemhez,de biztos vagyok benne,hogy ami bevétel azért nem jönne be neki,mert nem vagyok ott,levonná a fizetésemből,ez tuti,mert ismerem.3 éve vagyok a cégnél,most vagyok először beteg,egy napot se hiányoztam idáig,de ezt se tudja értékelni,pedig úgy melózok 12 órában,hogy van amikor heti 1 szabadnapom sincs,de ez se érdekli és azzal rágalmaz,hogy nem kellene annyit bulizni.De mikor buliznék?Mindig dolgozom.Telefonba csak annyit mondott,hogy pénteken menjek dolgozni,mert a mai világban nem így működik.Szerintem a pótlásom ilyenkor nem az én feladatom lenne,de ő azért nem vesz fel embert állítása szerint,mert akkor nem marad neki haszon.
2013. ápr. 18. 09:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Elmehettél volna ma a dokihoz, és kiíratod magad a mai nappal.

Vagy bemész dolgozni, és úgy kell bérszámfejteni, hogy k-cs táppénz, péntektől munka.

2013. ápr. 25. 19:53
 5/5 anonim ***** válasza:

ha megteheted, hagyd ott.

rólam is már a harmadik bőrt nyúzzák le ... én is nagyon gondolkodom ...

2013. máj. 17. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!