Mit tehetnénk, a párom volt élettársa ellen? Nagyon iszik és van egy közös kislányuk.
Bíróságra vinni az ügyet, mert ha veszélyes (megszúrta a párod kétszer) a gyerekre is veszélyes lehet!!!
Ne hagyjátok annyiban szerintem. Én nem tenném.
He?
Szóval a párod exe kétszer megszúrta a párodat? Hogy-hogy nincs rá bizonyíték?
Nem igen értem ezt a történtet, főleg azt nem, hogy a kislány miért van még anyukánál.
Gyermekelhelyezés újratárgyalása stb.
Hát ha nem is próbáljátok, akkor biztos nem...alkoholistánál szinte semmilyen esetben sem hagynak gyereket.
A párod miért nem dolgozik?
Az első út a Családsegítő és Gyerekjóléti Szolgálat legyen.
Ők azok akik a valóságban lefolytatják a vizsgálatot,hogy kimennek havonta a gyerekhez,megnézik a körülményeket,hogy a gyerek fél e szülőtől stb.Az ő hivatalos véleményükkel már nyitott az út komolyabb beavatkozásra.
Attól még simán megkaphatjátok a gyereket, ha jó körülményeket tudtok a számára biztosítani.
Biztosan nem önvédelemből szúrta meg a párod? És mi az, hogy nem bizonyítható? Rendőrségi feljelentés + orvosi látlelet + bizonyíték (kés, vér, ujjlenyomat)
A Családsegítő és Gyerekjóléti Szolgálathoz viszont nem kellenek jogok,oda egy szomszéd is bejelentést tehet,aki tanúja pl,hogy verik a gyereket.Az oda való bejelentéssel
és a havi kijárkálásukkal már visszafogjátok őket.
Én tapasztalatból ajánlottam őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!