vannak egyszerű öngyilkossági módszerek, én pl. majd fejbe szeretném lőni magam, ha eljön az ideje.
2009. nov. 23. 18:02
22/38 anonim válasza:
18:01 ra válasz
sajnos vannak ilyen hülye emberek PFFFF
2009. nov. 23. 18:06
23/38 anonim válasza:
17:49-es megmesélte a frankót!!! Többet én sem tudok hozzátenni. Ott tutira fognak menni...
2009. nov. 23. 18:14
24/38 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy ha például merényletet követnél el egy híres politikus ellen, (vagy csak megpróbálnád) akkor a testőrök ott helyben lelőnének... Persze csak elméleti szinten mondom, nem javaslatként.
És való igaz, hasonló eredményt érnél el azzal is, ha valamelyik borsodi faluban elütnél valakit...
2009. nov. 23. 18:24
25/38 anonim válasza:
ha már cigányt ölni külditek akkor dobjunk össze neki pénzt vmi jó stukkere amivel minnél többet el tud küldeni a másvilágba, így akkor a halála még hasznos is lenne:)
2009. nov. 23. 18:26
26/38 anonim válasza:
Utolsónak igaza van.MI a számlaszám?
2009. nov. 23. 18:34
27/38 anonim válasza:
Lettországban háború idején ha elárulod a hazádat, akkor kaphatsz halálbüntetést, tehát a feladat egyszerű kérdező! Megtanulsz lettül, elmész Lettországba, letelepedsz, befolyásos pozícióba tornászod fel magad, kirobbantasz egy háborút, mondjuk Litvániával, és átadsz pár hadi-titkot a litvánoknak, majd leleplezed magad, és várod az ítélet végrehajtását. Ugye milyen egyszerű? És mindennek a véghezvitele mindössze 30-40 évet venne igénybe, és máris meghallhatsz.
2009. nov. 23. 19:59
28/38 anonim válasza:
tényleg gyáva és szánalmas az öngyilkos ember...főleg az ilyen 10-16 éves kis kölykök akik mint mikor az iskolában leb*szták a gyereket és vonat elé ugrott..utána meg a tanárok voltak a hibásak....tudod mit tegyél egy nagy szívességet mindenkinek aztán otthon csöndben, hogy senkit ne zavarj intézd el magad...de ha mégse akkor az ilyen hülyeségeidet ne ide írd
2009. nov. 24. 06:55
29/38 anonim válasza:
Utaznod kell az időben.
2009. nov. 24. 13:31
30/38 bumbi02 válasza:
nem azé, de nem tudok olyan okot ami miatt az ember öngyilkos lehetne.. az öngyilkosság gyávaság, megfutamodás a problémák elöl mert ugy könnyebb nem érzel semmit. bárszerintem kamu az egész kérdés itt...
az meg h mit kell tenni h halálbüntetést kapj.. h ha megakarsz halni mért kell az utolsó tettednek olyannak lenni ami valószinüleg eléggé komoly (hogyha halálbüntetés járna érte) de magyarországon NINCS halálbüntetés...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!