amúgy meg ha nem akarod, h előítéletek legyenek meg, hogy ne ugasson be senki akkor nem kell publikusan sajnáltatni magad. az igazi öngyilkos nem kürtöli világgá, hogy meg akar halni.
2009. nov. 23. 16:58
12/38 anonim válasza:
szánalmas vagy..akkor öldd meg magad, de minek kell mst ezt ide leírnod? Legalább akkor otthon halj meg és ne okozz forgalmi fennakadást, ha leakarzs majd ugrani egy hídról vagy valami.. ajánlom a gyógyszert
2009. nov. 23. 17:03
13/38 anonim válasza:
17:03
rólad meg inkább nem mondok semmit hogy mást biztatsz
NEHOGY MEGÖLD MAGAD
2009. nov. 23. 17:06
14/38 anonim válasza:
mindenki egy szánalmas gyáva féreg, aki öngyilkosságba menekül a problémái elől... tudod, vannak emberek, akiknek százszor rosszabb nálad, akármi bajod van ... tudod, valaki hetente egyszer kap enni és beköpik a legyek a testét még életében, olyan körülmények között él, amíg te itt a hattyú halálát játszva netezgetsz...én az ilyen embert nem tudom sajnálni
2009. nov. 23. 17:17
15/38 anonim válasza:
Megülhetlek, van itt bombám, ki szeretném próbálni az akció előtt. Még van két heted, azután kéánytelen leszek más objektumon kipróbálni.
2009. nov. 23. 17:29
16/38 anonim válasza:
Ha öngyilkos leszel úgy fogsz kinézni mint a "Tinta" című filmben a Tinta.
2009. nov. 23. 17:30
17/38 anonim válasza:
Hát én nem gondolnám hogy gyáva az aki megöli magát, elég nagy bátorság kell ahhoz hogy esetleg lelődd magad. Én éppenséggel gyávának tartom magam, mert képtelen lennék magamnak ártani, még kenyérszeletelésnél is figyelek nehogy megcsússzon, pedig csak az ujjam esne le Annyiból beszélhetünk gyávaságról, hogy egy egyszerű megoldást választ, de fizikailag saját magadban kárt tenni igen is kell bátorság
2009. nov. 23. 17:34
18/38 anonim válasza:
Én is gyávaságnak tartom az öngyilkosságot,mert élni sokkal nehezebb mint öngyilkosnak lenni...Nem beszélve arról,hogy vannak olyan emberek akik bármit megadnának azért,hogy még egy kicsit élhessenek,de sajnos a betegség miatt nem lehet..
Az életünk olyan milyenné alakítjuk..Ha csak sírunk,és nem teszünk azért,hogy jobb legyen ,ha nem akarunk boldogok lenni akkor nem is leszünk...
2009. nov. 23. 17:46
19/38 anonim válasza:
Szerintem menj le Olaszliszkára, vezess vadbarom módjára aztán...ott rögtön megszületik az ítélet és végre is hajtják:P
2009. nov. 23. 17:49
20/38 anonim válasza:
hogyha az emberölésért halálbüntetés járna, képes lennél elvenni még egy ember életét pusztán azért, hogy saját halálodat elősegítsd?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!