Magyarországon akinek hatalma van, annak mindent szabad?
Azt mondják egyre többen - már külföldön is - hogy Magyarországon tényleg mindent meg lehet csinálni!!!
és akkor most nem mentem bele hogy
- "kölcsönkérik" a nyugdíjat,
- megváltoztatják a alkotmányt,
- Orbán lebontja a parlamenti kordont büntetés nélkül amikor még nem ő volt a miniszterelnök,
- a hatalmon lévők lenyúlják a pénzeket, részegen vezetnek a honatyák aztán a mentelmi jogukra hivatkozva MINDEN el van intézve, HISZ MÉG EGY SENKIHÁZIT SENKI SEM DUGTAK DUTYIBA, PEDIG NÉHA 100%-OS BIZONYÍTÉKOK VANNAK.
Persze, hisz falaznak egymásnak: most én tömöm tele a zsebemet, aztán a következő alkalommal te, aztán megint én. De ne nyomjál fel, mert akkor a következő alkalommal, amikor a te zsebedet tömjük, én sem nyomlak fel.
Ezt olvastátok már?
Mert ugye minden balhét el lehet simítani!
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__1856..
"- "kölcsönkérik" a nyugdíjat, "
Nézőpont kérdése... Ponthogy ingyen odaadták a nyugdíjpénz, aztán a pénzt magas kamatra visszakérték - ez mi, ha nem a haverok pénzzel való tömése?
"- megváltoztatják a alkotmányt, "
Nem megváltoztatták. Teljesen újat csináltak. Mi ezzel a gond?
"Persze, hisz falaznak egymásnak: most én tömöm tele a zsebemet, aztán a következő alkalommal te, aztán megint én."
Akkor hajrá, szállj be te is a körbe...
"Magyarországon akinek hatalma van, annak mindent szabad?"
Akinek nincs annak is mindent szabad. Vannak törvények, amiket többé-kevésbé illik betartani.
"De ne nyomjál fel, mert akkor a következő alkalommal, amikor a te zsebedet tömjük, én sem nyomlak fel."
Hogy is van ez az elszámoltatás, ami jelenleg zajlik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!