Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ti egyetértetek Tarlóssal,...

Ti egyetértetek Tarlóssal, hogy a hajléktalanokat kirakják a belvárosból?

Figyelt kérdés
2013. dec. 8. 16:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

igen, teljesen egyetértek vele, a hajléktalanok ne szarjanak, bűzölögjenek és dugjanak a turisták és a városlakók szeme előtt!

tarlósnak teljesen igaza van!

2013. dec. 8. 17:24
 12/22 A kérdező kommentje:
Igazi cél az, hogy magyar ember ne feküdjön a földön. Egy se! Ez cél! Viszont Pesten sokan vidékről jöttek, a full kilátástalanságból.
2013. dec. 8. 17:25
 13/22 anonim ***** válasza:

"Gondolom a nappali melegedőbe sem lehet részegen, koszosan, piszkosan bemenni más normális emberek közé."

Erre volt olyan intézkedés, hogy rendőri felügyelet alatt lennének az ilyen helyeken, de erre meg azzal jött a sok libsi hogy ez nem börtön.

2013. dec. 8. 17:25
 14/22 A kérdező kommentje:
A többség lehet normális szerintem. Ők sem bírják ezt hogy egyesek a közösségi íratlan normákat semmibe veszik.
2013. dec. 8. 17:26
 15/22 anonim ***** válasza:

Én a hajléktalanok érdekeit nézem szem előtt és az az érdekük, hogy emberi körülmények között éljenek. az pedig nem a híd alatt élést jelenti ...

Aki azt gondolja, hogy az aluljáróban élni az emberibb,az egy nagyon beteg ember ...

2013. dec. 8. 17:43
 16/22 anonim ***** válasza:
Nem tudom képes-e gondolkodni az, aki azt mondja egy rászorulót inkább í híd alá utcára küldene, mint egy melegedő helyre, ahol figyelnek rá, ahol nem fagy meg, ahol van lehetőség a felzárkózásra....
2013. dec. 8. 17:48
 17/22 anonim ***** válasza:

" Én a hajléktalanok érdekeit nézem szem előtt és az az érdekük, hogy emberi körülmények között éljenek."

Akkor tessék keresni olyan embereket akik hasonlóképpen gondolják mint te. Utána mindenki aki a csoportodban benne van, magához vesz 1-2-3 hajléktalant. Befogadja az otthonában, megfürdeti, leszoktatja az alkoholról,m munkát szerez neki..

Hidd el, nemes cselekedett lenne, és nem csak a szád járna...

Tudod a legtöbb hajléktalan nem is akar változni. Nekik nagyon is jó hogy a híd alatt élnek, számkivetettek. Nekik mindegy hogy hol szarnak,hugyoznak, mert rég elvesztették az emberi méltóságukat..Ők 1 a fontos. Legyen pia....

A világon mindenütt vannak hajléktalanok, még Amerikában is. Mindenütt megoldották, hogy belvárosban, turisztikai helyeken nincs egyetlen egy hajléktalan sem. Ez a gond csak itthon gond..

2013. dec. 8. 17:50
 18/22 anonim ***** válasza:
A megoldás hajléktalan szállók nyitása lenne, például, ha a mucsaröcsögei stadiont pár méterrel kisebbre építik akkor maradt volna már 100 millió amit erre lehetne fordítani.
2013. dec. 8. 18:31
 19/22 anonim ***** válasza:

Nagyon nem bírom Tarlóst, de ebben konkrétan igaza van. Egyszerűen nem normális az, hogy emberek a dolgukat végezzék a nyílt tereken, ott fetrengjenek a mocskos cuccaikkal. Láttam olyan hajléktalan nőt, aki letolt gatyával, a saját ürülékében ülve aludt el az utcán részegen. Nekem ne mondja senki, hogy ehhez joga van és az emberi méltóságában meg van sértve, ha nem teheti ezt egy forgalmas közterületen.

Hajléktalan szállóra pedig sokan azért nem mennek, mert szabályok vannak és nem lehet mocsokban részegen fetrengeni.

2013. dec. 9. 00:27
 20/22 anonim ***** válasza:
Valamit tényleg tenni kell velük. Amúgy tarlós tagadhatatlanul egy tahó. Méltó követője Tahó(kövér) Lászlónak!
2013. dec. 10. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!