Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Azért kell engedély az önkormá...

Azért kell engedély az önkormányzattól, hogyha a belvárosban huzamosabb ideig szeretnék pakolászni az autómba?

Figyelt kérdés
Egy budapesti lakásból kéne elvinnem mindent, ez a belvárosban van, és én úgy gondolom,hogy leparkolok, kifizetem a parkolási díjat és pakolászok amíg kedvem tartja...de egy csomó ismerősöm azt mondta,hogy ahhoz külön önkormányzati engedély kell,hogy én ott fel-le rohangáljak és pakoljam a dolgokat, és jól fel is húztak mert szerintem ez egy baromság, mert ha konténert rendelnék akkor felételezem,hogy területfoglalási engedély kell, de ha odatolatok egy furgonnal, szabályosan leparkolok és kifizetem a parkolási díjat akkor azt pakolok be a kocsiba amit csak akarok és addig ameddig kedvem tartja, nem?!
2013. dec. 7. 20:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha díjat fizetsz, akkor nem kell engedély.
2013. dec. 7. 21:16
 2/2 intrepid ***** válasza:
Sima parkolás, ha betartod a KRESZ parkolási szabályait, fizeted a parkolási díjat, senki nem fog belédkötni.
2013. dec. 7. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!