Megtehetik-e ezt a biztonsági őrök egy szórakozóhelyen?
Hello!
Minap történt velem, hogy elindultam barátokkal este 8 körül egy pesti szórakozóhelyre (a reklám elkerülése érdekében cenzurázva :D Mo*****ns 2)
Punk hajjal (felállított taraj) mentem buliba, szeretem azt a frizurát.
Erre mennék be, a biztonsági őrök meg leordítják a fejem hogy ilyen hajjal nem mehetek be. Megkérdeztem hogy miért, értelmes választ nem tudtak adni. Olvasgattam neten meg ott is szabályzatot, sehol sem találtam, hogy "punk hajjal nem lehet ott szórakozni".
Ezt megtehetik csak úgy, ha sehol sincs feltüntetve? Ez milyen megkülönböztetés?
Nemtudom, hogy sértette-e a személyiségi jogaim, csak kíváncsi vagyok mit lehet ilyen esetben tenni. (azt ne írjátok hogy ne menjek olyan hajjal....).
Köszi.
Azt engednek be, akit akarnak. Sajnos. Semmit sem tudsz tenni, ha hivatalos ügy is lenne a dologból, akkor is elintéznék azzal, hogy vagy részeg voltál, vagy kötekedtél, vagy valami más...
Az, hogy a törvény elvileg téged véd, semmit sem jelent a gyakorlatban. Itt, ahol én lakom is nagyon erősen szelektálják az embereket bizonyos szórakozóhelyeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!