Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Jogos ha megüt egy tanár úgy...

Jogos ha megüt egy tanár úgy h megfájdul a fejem?

Figyelt kérdés

Rajzóra. Mindenki sipákolt én csöndben voltam mert a matek házi írtam mivel a tanár félórán keresztül ordibált h maradjunk csöndben.Rámszólt h rakjam el...elis raktam. Erre odajön hozzám és megrángatta a fájós lábam mert fennvolt egy üres széken amikor tudja h nagyoon fáj. Fejbe ütött jónagy erővel annyira fájt h sírtam... Persze felháborodtam h miaz h engem üt meg amikor én befogtam a többiek ordibálnak csunyán beszélnek és őke nem üti meg? Kiismentem az osztályból illetve sántítottam mert fájt a lábam tőle. Jogos ez?

14/L

2009. nov. 19. 22:11
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:

voltam orvosnál és kaptam szurit meg kötést mert megharapott egy kutya^^

nem reagálom túl tényleg nagyon fájt.

2009. nov. 21. 14:38
 32/32 anonim válasza:
52%

A tanár kezében ott a feleltetés, a számonkérés lehetősége.

Bukjon mind, aki nem képes normálisan viselkedni egy iskolai órán!

Tény, nem kellett volna hozzáérni ehhez a kislányhoz. Viszont nehogy már a tanár fújjon visszavonulót, mert nem képesek megnevelni a szülők a gyermekeiket!

2009. nov. 22. 15:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!