Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Jogos ha megüt egy tanár úgy...

Jogos ha megüt egy tanár úgy h megfájdul a fejem?

Figyelt kérdés

Rajzóra. Mindenki sipákolt én csöndben voltam mert a matek házi írtam mivel a tanár félórán keresztül ordibált h maradjunk csöndben.Rámszólt h rakjam el...elis raktam. Erre odajön hozzám és megrángatta a fájós lábam mert fennvolt egy üres széken amikor tudja h nagyoon fáj. Fejbe ütött jónagy erővel annyira fájt h sírtam... Persze felháborodtam h miaz h engem üt meg amikor én befogtam a többiek ordibálnak csunyán beszélnek és őke nem üti meg? Kiismentem az osztályból illetve sántítottam mert fájt a lábam tőle. Jogos ez?

14/L

2009. nov. 19. 22:11
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
56%
Utolsóval értek egyet. Régen ugye a Taigetosz is jó volt... Ezt asszem már írtam egy másik kérdéshez, de ahogy látom itt is aktuális.
2009. nov. 20. 01:49
 22/32 anonim ***** válasza:
47%
Gondolkogy el rajta téleg ugy történek e a dolgok ahogy hiszed és szól egy felnönek ügyvédnek ha igaz a sztori.
2009. nov. 20. 02:45
 23/32 anonim ***** válasza:
50%

" elentsétek fel! senkinek nincs joga fizikálisan bántalmazni téged, elvileg még a saját szüleidnek se(persze a legjobb szülő is elfenekeli néha a gyerekét)... de egy tanárnak semmiképp...joga van egyest adni,beírni stb, de egy ujjal sem érhet hozzád!"

Te is 2000 után születtél az egyszer biztos.

2009. nov. 20. 06:45
 24/32 anonim ***** válasza:
57%
utolsó...ne a koromra tippelj, hanem mond el, mi a probléma a válaszommal... mellesleg 2000-ben voltam 11 éves, akkor számold ki, most mennyi vagyok
2009. nov. 20. 08:38
 25/32 anonim ***** válasza:
9%

06:45

A családon belüli erőszakot is büntetik... vagy 'jobb' esetben elviszik attól a szülőtől a gyereket egy normális családhoz(ismerek is ilyen srácot szal nem csak kitalálom).

2009. nov. 20. 09:58
 26/32 A kérdező kommentje:

:S:S:S

nálunk a suliba szinte az összes tanár üt ! még azis aki tavaléy igazgató volt mostmárcsak helyettes ő gy megpofonozza a gyerekeket h csak úgy csattan-

és nem ütöttem vissza atanárnak.... visszaszerettem volna de annyi tisztelet megvolt bennem...

2009. nov. 20. 10:57
 27/32 anonim ***** válasza:
49%
Nem értem azokat az emberekt, akik szerencsétlen lányt támadják, mert hogy jogos volt, és igen igaza volt a tanárnak. Nem csak veréssel lehet fegyelmezni! Az hogy egy tanárnak nincs tekintélye, kinek a hibája???? 26éves vagyok, középsuliban a legrosszabb osztály voltunk, a hátsó sorban piáltunk, volt hogy az egész osztály kártyázott meg ilyenek, de tudtuk kivel mit lehet... Érdekes, amikor magyar óránk volt, az egész osztály kussban volt és figyelt, sőt még tanult is... És hogy miért??? Nem azért mert a tanár bejött és mkinek lekevert egy nyakast, hanem azért mert már maga a megjelenése is tekintélyt parancsoló volt, és elég volt ránézni, hogy mindenki lefo.ssa a bokáját. És bunkó sem volt, hanem egy nagyon jószívű és hihetetlenül intelligens tanár. Belőle kéne több, nem a sok alibi diplomásnak, akik nem tudnak mit kezdeni egy rakás kölyökkel!
2009. nov. 20. 12:43
 28/32 anonim ***** válasza:
59%

" Nem csak veréssel lehet fegyelmezni! Az hogy egy tanárnak nincs tekintélye, kinek a hibája???? "

Megmondjam? Azoknak, akik hozták azt a hülye törvényt, hogy a diáknak több a joga, mint a tanárnak. Kíváncsi lennék, hogy te tudnál e fegyelmezni egy olyan, 26-30 fős osztályt, akik tudják, hogy úgyse tehetsz semmit, és leszarnak mindent... Megnézném mihez kezdenél velük. Mellesleg nekem volt olyan matektanárom, aki hihetetlen agy volt, remekül leadta az anyagot. Nagydarab is volt. És mégse tudott fegyelmezni, mert amikor az osztályra szólt, tudod mi volt a válasz? Az, hogy: "hagyjon már, úgyse tehet semmit." Pedig a kedvenc tanárom volt. Szégyen, hogy a diákok ilyenek.

22/F

2009. nov. 20. 16:51
 29/32 anonim ***** válasza:
57%

16:51

Talán az olyan gyerekeknek nem ártana egy nyakleves, de látod pont az olyanok nem kapnak. Az olyan lököttek miatt ne mond azt hogy a gyerekek legtöbbje megérdemli amikor a tanár felképeli.

2009. nov. 20. 18:29
 30/32 anonim ***** válasza:

18:29-es: nem felképelte. kapott egy taslit. szerintem. persze nem voltam ott, de kétlem, hogy akkorát levágott volna neki, hogy kiesett a padból. szerintem a lány túlreagálja egy kicsit a dolgot. :D Mellesleg ha annyira fájt a lába, hogy SÁNTÍTANIA kellett, akkor miért nem ment már előtte sulidokihoz? Szerintem azért, mert valszeg kiröhögte volna. Abban az egyben igazat adok, hogy nem csak őt kellett volna elkapni. Utálom az ilyet, amikor a többieket hagyja, csak azért, mert tőlük fél. A lánytól, aki rajzórán csendben, lábát a székre feltéve írja a matekleckéjét, tőle meg nem... Na ennyit erről.

22/F

2009. nov. 21. 00:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!