Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Jogos ha megüt egy tanár úgy...

Jogos ha megüt egy tanár úgy h megfájdul a fejem?

Figyelt kérdés

Rajzóra. Mindenki sipákolt én csöndben voltam mert a matek házi írtam mivel a tanár félórán keresztül ordibált h maradjunk csöndben.Rámszólt h rakjam el...elis raktam. Erre odajön hozzám és megrángatta a fájós lábam mert fennvolt egy üres széken amikor tudja h nagyoon fáj. Fejbe ütött jónagy erővel annyira fájt h sírtam... Persze felháborodtam h miaz h engem üt meg amikor én befogtam a többiek ordibálnak csunyán beszélnek és őke nem üti meg? Kiismentem az osztályból illetve sántítottam mert fájt a lábam tőle. Jogos ez?

14/L

2009. nov. 19. 22:11
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
54%
simán felhelentheted...agyrázkódást is kaphattál volna, az ilyennek én már régen visszaütöttem volna, de utálom az ilyeneket, milyen jogon üt meg? még ha nem rakod el akkor is max szaktanári...17/F feljelented és mehet amerre lát és ennyi
2009. nov. 19. 22:19
 2/32 anonim ***** válasza:
Kicsit megdöbbentő, hogy nem azon vagy kiakadva, hogy egyáltalán megütött, hanem azon, hogy miért pont téged és miért ennyire. Ráadásul lány vagy.
2009. nov. 19. 22:21
 3/32 A kérdező kommentje:

a mamám szerint jogos volt :S

én meg szerintem nem csinálhatok semmit egyedül..

amúgy másokat is megütött már és az egész osztály szemtanúja volt ezeknek a sok eseteknek...

mesélték h utána még fejbe vágott meg hátba vágott 2 lányt

2009. nov. 19. 22:22
 4/32 A kérdező kommentje:
aon is felvagyok háborodva h megütött...de ha egyszer tényleg nem csináltam olyat ami ennyire felidegesítheti akkor mér engem? nem kívánom másnak sem ezt de mér nem azt üti meg aki miatt átjönnek a tanárok másik osztályból mer annyira hangos? mér azt kell megütni aki csöndben van?
2009. nov. 19. 22:24
 5/32 anonim ***** válasza:
49%
anyukád szerint jogos volt???? Hát ha én lennék az anyukád, a tanárod olyat kapna tőlem, hogy azt sem tudná fiú e vagy lány! Normális szülő nem hagyja, hogy bárki megüsse a gyermekét.
2009. nov. 19. 22:27
 6/32 A kérdező kommentje:

nagymama...vele élek

ő aztgondolja h a törvény nem bünteti... nem mondtam meg neki h megütött

2009. nov. 19. 22:29
 7/32 anonim ***** válasza:
45%
beszélj az osztályfönököddel mindenképp de mindenképp legyen veled egy tanú aki melleted van és elis mondja mi hogy volt.. ilyet nem szabad hagyni... azt meg hogy miért pont téged nagyon egyszerű ... nem tetszik neki a "pofád" nekem is van ilyen tanár egyetlen egyszer szolalok meg azt egyest irja már be órai munkára.. ez van,:( 17F
2009. nov. 19. 22:50
 8/32 anonim ***** válasza:
59%

Pff... Rohadtul el vannak kényeztetve a mai diákok. Basszus ha akkor éltél volna, mint keresztapám, akkor nem mertél volna ilyenért rinyálni. Volt nekik egy nagydarab tanáruk, aki, ha a diák visszapofázott, vagy kiabálni próbált (csak próbált, mert nem jutott el odáig), akkor kiszedte a padból. Most meg egy tasliért már nyavalyogsz. Fáj a lábad? Mi baja, talán eltört? Megrepedt? Kék-zöld? Nem? Akkor meg mit nyavalyogsz. Basszus, olyan kényesek a mai diákok, hogy az hihetetlen. És visszaélnek azzal, hogy a tanárok nem tehetnek semmit, mert egyből nyivákolni kezd a gyerek, és előveszik a tanárt. Elképesztő mi megy itt. És mielőtt azt hinnétek, hogy biztos vmi 40 éves ember vagyok, közlöm, hogy nem, mindössze 22. És nem vagyok tanárpárti, de amit a diákok megengednek maguknak manapság, az kritikán aluli. Nem vagyok, s nem is voltam eminens diák, de szerettem volna odafigyelni órán, hogy jobb jegyeket kapjak. Igen, nekem fontos volt a jövőm. Lehet, hogy a többieknek nem számított, mert majd apuci berakja őket valahova, de nekem igen.. Na ez nem neked szólt, mert te nem kiabáltál legalább. Az is valami. Na mindegy, ennyit erről.

22/F

2009. nov. 19. 23:03
 9/32 anonim ***** válasza:
44%

23.03-nak igaza van.

Egyébként ha tényleg nem éreznéd jogosnak,akkor miért nem mered elmondani a nagymamádnak, hogy megütött? Nekem itt valami gyanús.

És tényleg manapság sokan kihasználják,hogy a tanárok nem tehetnek semmit.

2009. nov. 19. 23:07
 10/32 anonim ***** válasza:
62%

"Kedves" 22 éves fiú, én veled egy idős vagyok, de az már az én iskoláskoromban is eléggé felháborító volt, ha egy tanár testi fenyítést alkalmazott. Kicsit megdöbbentő a reakciód. Pláne, hogy jelen esetben egy lány megütéséről van szó, te meg azt írod, hogy kényes... Ha valakinek fáj a lába, akkor fáj a lába, és még akkor sem cibálhatná meg a tanár, ha nem tudná, hogy fáj neki alapból. Meg hogy fejbevágja... Már bocs, de akinek csak ilyen eszközei vannak, az ne menjen pedagógusnak. Megjegyzem, a szüleim is tanárok. Tisztában vagyok vele, hogy eléggé pofátlanok a diákok manapság (szerintem akkor is azok voltak már, amikor én voltam gyerek), de azért én nem sírnám vissza a körmösöket meg hasonlókat (amikben szerencsére nekem már nem volt részem). Ráadásul elég durva, hogy rászólt a diákra a tanár, hogy tegye el ami a kezében van, erre a lány elrakta, és ezek után még meg is üti. Elérte amit akart azzal, hogy szóban utasította, ezek után még megütni???Ráadásul egy lányt??? Mondjuk ha fiú lett volna, az is gáz, de nekem úgy jött le, hogy ez a tanár férfi. Egy férfi hogy emelhet kezet egy nőre? Oké-oké, a 14 éves még igen zsenge nő, de azért nem nevezném már gyereknek sem. Amúgy meg gyereket sem szabad megütni. Ez benne van a TÖRVÉNYBEN. Tudom, most jön az, hogy a tanárt sem szabad megütni, és mégis megtörténik. De a kérdés kiírója NEM ÜTÖTTE MEG A TANÁRT, sőt, amikor rászóltak, eleget tett a felszólításnak.

És igen, az ilyen állatokat fel kell jelenteni, mert ez az ember nem való pedagógusnak. Menjen kutyaiskolába (bár én a kutyákat is sajnálnám...), vagy inkább faiskolába, azok kussolnak legalább.

2009. nov. 19. 23:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!