Netes társkereső oldalon egy lánynak azt írtam, hogy "Ha legközelebb meglátom az utcán, alárúgok! " - majd írta nekem, hogy lementi a beszélgetést. Ha ezzel a rendőrséghez fordul, lehet belőle valami bajom?
Figyelt kérdés
Egyébként lényegen nem változtat, de nem komolyan írtam, csak felidegesített...
A lányt egyébként látásból ismerem.
2013. nov. 21. 19:43
1/9 anonim válasza:
Én örülnék neki, ha az ilyen elmebeteg büdösbunkókat, mint te, kiszűrné valami szerv a társadalomból. De őszintén szólva, erre nincs sok esély. Ti fogtok szaporodni, nem mi, sajnos.
2/9 anonim válasza:
Közvetlenül nem, de bekerülsz adatbázisba, tudni fogják hogy álljanak majd hozzád.
3/9 anonim válasza:
gratulálok. s mégis, miért írsz neki ilyeneket?
4/9 anonim válasza:
furcsa társkeresési szokásaid vannak...
5/9 anonim válasza:
"Netes társkereső oldalon egy lánynak azt írtam, hogy "Ha legközelebb meglátom az utcán, alárúgok! ""
És összejöttetek?
6/9 anonim válasza:
Remélem mindezt egy szál rózsával a kezedben tennéd.
7/9 anonim válasza:
Ha minden ilyen piti idióta után nyomoznának a rendőrök , akkor minden utcában állhatna pár járőr....
Ennek ellenére nem értem minek kell ilyet írni bárkinek is, de a te dolgod.
27L
8/9 anonim válasza:
"Ha minden ilyen piti idióta után nyomoznának a rendőrök , akkor minden utcában állhatna pár járőr."
Ha feljelentést tesz a lány, akkor nyomoznak. Volt már aki ráfázott ilyenre, nem is egy.
Azt meg nem a rendőr dönti el, hogy milyen ügy nyomozásához van éppen kedve. Szerencsére.
9/9 anonim válasza:
Simán tagadd le ,hogy nem te írtad, hanem valaki feltörte a profilodat, ill.a wifidről belépve írta. Bizonyítani kb. lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!