Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ez megrontásnak számít? Mit...

Ez megrontásnak számít? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Neten ismerkedtem egy lánnyal, kedves volt és aranyos, úgyhogy találkoztam vele, annak ellenére, hogy úgy tudtam, csak 16 éves. Én 20 vagyok. Szóval bejöttünk egymásnak, folytatása lett a dolognak, le is feküdtünk egymással. Aztán ért a sokk: kiderült, hogy csak 13 éves... Veszekedtünk, majd elhagytam, azóta könyörög, hogy fogadjam vissza, mert csak azért hazudott, mert tudta, ha bevallaná a valós korát, nem ismerkedtem volna vele. Mit tegyek? Beleszerettem, legszívesebben vele lennék, de tudom, hogy ez perverz dolog, szégyellem is magam érte. Érettebb a koránál.

2013. okt. 30. 19:23
1 2
 1/16 ameoland válasza:
4%
ha ennyire bevállalós vagy, rázz kezet az apjával és mondd,hogy ez nemrég a lánya p*ncijába turkált
2013. okt. 30. 19:24
 2/16 anonim válasza:
0%

elképesztő!!!

a magyarok rávernek a cigányokra.

azért 13 éves cigány kis csaj még vár 1 évet, utána lefekszik valakivel és szül 1 gyereket....

de a magyar lányok pusztán az élvezetért azért mert már viszket nekik..ezért képesek még hazudni is...hogy dughassanak!!!

2013. okt. 30. 19:28
 3/16 anonim válasza:
Hát ez nem törvényes :)
 4/16 anonim válasza:
0%
Hát barátom ez szivacs.Bűncselekmény.De ne csüggedj,talán 15-20 éven belül elavul.Hogy lehetsz ilyen hóülye én nem értem.Na mindegy,szal ha kiderül hazugságvizsgálattal,hogy nem tudtál a valós koráról,és valóban idősebbnek nézett ki,akkor talán megúszod pár évvel.Meg ha a család nem jelent fel.Éljen.Ilyent még viccből sem.
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Büntetőjogilag igen! De van egy olyan hogy "tévedés" ami mentesít a bűntetés alól, azonban a második menetet már nehéz lenne ezzel magyarázni a bíróság előtt...
2013. okt. 30. 19:29
 6/16 anonim válasza:
ez a csajnak szégyen. szerintem ez a kapcsolat nem aktuális. nem vagyok semmi rossz elrontója, de ez akkor is gáz. nagyon.
2013. okt. 30. 19:30
 7/16 anonim válasza:
Igen, legközelebb kérd el a személyijét.
2013. okt. 30. 19:31
 8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. A lányt pedig megpróbálom elfelejteni.
2013. okt. 30. 19:34
 9/16 anonim ***** válasza:
Sürgősen békülj ki vele és járj egy évig még a kedvébe mert ha most bosszúból bemárt téged akkor neked lőttek.
2013. okt. 30. 19:37
 10/16 A kérdező kommentje:
Remélem nem tesz ilyet. Eddig nem zsarolt ilyesmivel.
2013. okt. 30. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!