Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tehetek, ha az új szomszéd...

Mit tehetek, ha az új szomszéd már háromnegyed 7-kor elkezdi a lakásfelújítást?

Figyelt kérdés

Társasház fölszintjén lakom és éjjel érek haza, mert vendéglátós vagyok. Ma szembesültem azzal, hogy fölöttem új lakó van és bizony korán reggel beindulnak odafönn a borzasztóan hangos gépek. Fel is mentem, szóltam, de ő elküldött: -Jobb ha hozzászokik, mert ez el fog tartani egy darabig. Amúgyis 7-től szabad dolgozni...

Én mondtam neki, hogy a házirend 8 órát ír elő az ilyen munkák kezdésére, de erre azt válaszolta, hogy ő nem kapott házirendet és most nem is lenne ideje azt olvasgatni.

2013. nov. 21. 09:21
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem megyek el reggel 7-kor itthonról, mert éjjel 1-ig dolgozom és későn érek haza. Aki, itt felrúgásról beszél azt üzenem, hogy hozzá nem hívnék rendőrt, mert elintézném magam az ügyet.
2013. nov. 21. 10:09
 12/14 anonim ***** válasza:
77%

Nem lehet mindenkinek a kedvében járni. Mi is nemrég újítottuk fel a lakásunkat, én mondjuk 8 előtt nem kezdtem semmit, a mesterek is így álltak hozzá. De mindig akad kötekedő, ránk a szomszéd a rendőrt is kihívta, mikor hordtuk le a sittet - fényes nappal, őt zavarja. De hogy milyen alapon? Mit kellene tennie a rendőrnek?

Mindenhol vannak öregek, kisgyerekek, éjszakások, akik nappal aludnának, vagy egyszerűen csak kötekedők. Le kell nyelni, egyszer csak kész lesz.

2013. nov. 21. 10:23
 13/14 A kérdező kommentje:
Hát ez az. Én is lenyeltem, de már írtam, hogy felhívta a figyelmemet, hogy ez el fog húzódni. Eddig mindig kialudtam magam reggel 8-9-ig. Most készüljek fel, hogy hetekig 4 órákat alszom?
2013. nov. 21. 10:38
 14/14 anonim ***** válasza:
60%

"Mit kellene tennie a rendőrnek? "

Hogyhogy mit? Kifizettetni a kiszállást a hívóval. Ez lenne a minimum.

2013. nov. 21. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!