Ha az auchanba elkaptak 2doboz cigivel (1000ft) és jegyzőkönyv készült, és a helyszínen kifizettem akkor mire lehet számitani? Amugy elsö alkalom volt nemvolt még ilyen ügyem
Figyelt kérdés
2009. nov. 15. 20:57
21/28 A kérdező kommentje:
sztem meg kusolhac..apád se különb xd
a 2.ik droid meg nyomja el magát de nagyon sürgősen:D
2010. febr. 5. 15:41
22/28 A kérdező kommentje:
3.nak meg : neked is szép jövöd lesz ha it pofázod a baro.mságaid..
2010. febr. 5. 15:46
23/28 bumbi02 válasza:
hát igazad van, baromságokat pofázok mert el itélem azokat a tizenéveseket akik még semmit se tettek le az asztalra, semmit nem tudnak az életről, de már lopni azt tudnak? meg cigizni? mer attól nagy legények lesznek? hát akkor lehet hogy barom vagyok, de h ha ettől lennék barom akkor inkább maradok is az...
24/28 anonim válasza:
Alapszintű íráskészséget kéne lopni előbb, állítólag az is függőséget okoz.
25/28 A kérdező kommentje:
öcsém.. inkább arra válaszojjá ami kivan irva. ne osszad itt az észt.. te mi a szar-t tettél le az asztalra??
a 2. válaszoló meg lopjon egy f*szt a szájába. na ennyit erröl-
2010. febr. 5. 20:08
26/28 bumbi02 válasza:
mit tettem le asztalra? 2 nyelvvizsgát, egy okjs vizsgát, 6 érettségit...
válaszolok a krédéseddre: nemtudom mire lehet számitani, büntetésre...
27/28 A kérdező kommentje:
ügyesvagy ;) nyelvizsga itis megvan..hah
2010. ápr. 1. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!