Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A biztonsági szolgálatnak...

A biztonsági szolgálatnak mihez van joga egy bevásárlóközpont WC-fülkéjében, ha nem történik semmiféle atrocitás, sem szeméremsértés? A többi lennt

Figyelt kérdés
Kb. 3 hete egy nagy bevásárlóközpont WC-fülkéjében bezárt ajtó mögött maszturbáltam (egyedül, lyukak nem voltak a falon), mert nagyon kanos voltam. Úgy tudtam, senki nem látja, és egyszer csak hirtelen kinylt az ajtó, két biztonsági őr elkezdett ordítani velem, kirángattak, és bűnözőként kezelve mindenki szeme láttára elrángattak, taszigáltak a bevásárló központ biztonsági őrségének irodájába. Közben megfenyegettek, hogy lefújnak gázspray-vel, megbilincselnek, összekötnek, és keresetlen szavak kíséretében, teljesen megalázó módon lökdöstek, rugdostak útközben, és osztották az erkölcsö tudnivalókat. Kihívták a rendőrséget, közben ellenséges módon ordítottak, közölték, hogy én támadtam rájuk, a sérüléseimet magamnak okoztam azzal, hogy "rájuk támadtam", stb. A rendőrök kijöttek, elkérték a személyimet, megkérdezték, van-e feleségem, gyerekem, hol dolgozom, a táskám tartalmát egyenként kipakoltatták, megnézték a gyógyszereimet, közben az őrökkkel kedélyesen beszélgetve elmondták, lennének módszereik arra, hogy mit kéne csinálni az ilyenekkel. Nem reagáltam az ordítozásra, végül jegyzőkönyvet nem írattak alá, fel sem vettek, és elengedtek, de úgy, hogy az egész bevásárlóközponton keresztül megalázó módon rendőri kísérettel kellett távoznom. Szerintetek lehet valakit bűnözőként kezelni, megalázni, és így viselkedni valakivel azért, mert egy zárt WC-fülkében maszturbál? Mi a véleményetek a történtekről? Érdemes az őröket feljelenteni, vagy ki lehet őket rúgatni? (persze letagadnak mindent, bizonyítékom nincs)

2013. nov. 4. 15:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
74%

HÁT EZ ÚGY KAMU AHOGY VAN!

Legfeljebb azt tudom elképzelni, hogy kapásból tudták mit csinálsz,. mert hulla részeg voltál vagy ordibáltál stb.

Aki kulázik a WC-n azt nem rúgják ki????

2013. nov. 4. 15:46
 12/22 anonim ***** válasza:
80%

Ez nagyon durva! Az, hogy a táskádat átvizsgálták, és a családi állapotodat, meg a munkádat kérdezték, ezzel a rendőrök is alaposan vétettek, és ezekből nyilvánvaló, hogy helyeslik az efféle "őrök" ilyen cselekedeteit.

Mégsem szabad hagyni, hogy ilyen dolgok történjenek, menj, és jelentsd fel őket, bár a könnyű testi sértést már nem tudod bizonyítani, ha nem vetettél fel aznap orvosi látleletet.

2013. nov. 4. 15:48
 13/22 anonim ***** válasza:
64%

Nekem ez a történet nagyon sántít... Ha valaki egy fülkében üldögél, nem hiszem, hogy kirángatnák meg be lenne kamerázva. Szerintem más is lehetett, amit te szépen elfelejtesz közölni.

Ha valaki átlag ember bemegy egy fülkébe és ott trónolgat vagy 15-20 percet (volt már nekem hasmenésem is bevásárlóközpontba, jó sokáig voltam bent, de senki sem zavart, holott közben volt takarítás is), nem jönnek ki egyértelmű hangok hogy mit csinálsz, akkor békén hagynak, ez így nem hihető történet.

2013. nov. 4. 15:55
 14/22 anonim ***** válasza:
50%

"Az, hogy a táskádat átvizsgálták, és a családi állapotodat, meg a munkádat kérdezték, ezzel a rendőrök is alaposan vétettek,"

- a rendőr bármikor átvizsgálhat bárkit és bármit közterületen

- a személyi és anyagi körülményekre nem vagy köteles válaszolni, de meg szokták kérdezni, mivel ha feljelentenek ez alapján mérlegelnek a büntetés kiszabásakor. Ha nem válaszolsz rá úgy gondolják van mit a tejbe aprítanod és átlagos magas büntetést kapsz.

2013. nov. 4. 16:03
 15/22 anonim ***** válasza:
31%
kár, hogy nem vertek el!
2013. nov. 4. 16:20
 16/22 anonim ***** válasza:
31%
KAMUKIRÁLY!!!
2013. nov. 4. 16:26
 17/22 anonim válasza:
73%

Őr vagyok én is,de ezeket ki kellene rúgatni.Ezek se ismerik a jogokat.Honnan tudták mi megy ott?Tilos bekamerázni wc-t,öltözőt,kórtermet és leselkednek is,ha nincs gyanú bűncselekményre?Mintha ez bűncselekmény,szabálysértés lenne.

Volt neked is tanúd?

2-esével járnak,persze tanúsítanak mindent,amit megértek,ha valaki rá akar támadni valamelyikre,persze védik egymást,mert őket senki nem védi,annyi joguk van mint bárki másnak.(egyenlőre)

2013. nov. 22. 21:35
 18/22 anonim ***** válasza:
Én rájuk támadtam volna gondolkodás nélkül..
2014. máj. 22. 16:32
 19/22 anonim ***** válasza:
Ne kormolj ennyit. Először is, ha vered a faszod miért nem zárod be a WC ajtaját? Másodszor, ha ennyire beletiportak a kis lelki világodba és mivel azalatt az idő intervallum alatt amíg elvittek téged a szolgálat irodájába és végig bántalmaztak, akkor miért nem mondtad a rendőröknek, hogy nézzék meg a felvételeket és miért nem tettél vallomást barátom?
2014. jún. 21. 17:43
 20/22 anonim válasza:
" bezárt ajtó mögött" Ha be volt zárva az ajtó, hogy rángattak ki onnan??? Mert nem hiszem, hogy feltépték csak úgy.
2016. szept. 2. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!