A biztonsági szolgálatnak mihez van joga egy bevásárlóközpont WC-fülkéjében, ha nem történik semmiféle atrocitás, sem szeméremsértés? A többi lennt
HÁT EZ ÚGY KAMU AHOGY VAN!
Legfeljebb azt tudom elképzelni, hogy kapásból tudták mit csinálsz,. mert hulla részeg voltál vagy ordibáltál stb.
Aki kulázik a WC-n azt nem rúgják ki????
Ez nagyon durva! Az, hogy a táskádat átvizsgálták, és a családi állapotodat, meg a munkádat kérdezték, ezzel a rendőrök is alaposan vétettek, és ezekből nyilvánvaló, hogy helyeslik az efféle "őrök" ilyen cselekedeteit.
Mégsem szabad hagyni, hogy ilyen dolgok történjenek, menj, és jelentsd fel őket, bár a könnyű testi sértést már nem tudod bizonyítani, ha nem vetettél fel aznap orvosi látleletet.
Nekem ez a történet nagyon sántít... Ha valaki egy fülkében üldögél, nem hiszem, hogy kirángatnák meg be lenne kamerázva. Szerintem más is lehetett, amit te szépen elfelejtesz közölni.
Ha valaki átlag ember bemegy egy fülkébe és ott trónolgat vagy 15-20 percet (volt már nekem hasmenésem is bevásárlóközpontba, jó sokáig voltam bent, de senki sem zavart, holott közben volt takarítás is), nem jönnek ki egyértelmű hangok hogy mit csinálsz, akkor békén hagynak, ez így nem hihető történet.
"Az, hogy a táskádat átvizsgálták, és a családi állapotodat, meg a munkádat kérdezték, ezzel a rendőrök is alaposan vétettek,"
- a rendőr bármikor átvizsgálhat bárkit és bármit közterületen
- a személyi és anyagi körülményekre nem vagy köteles válaszolni, de meg szokták kérdezni, mivel ha feljelentenek ez alapján mérlegelnek a büntetés kiszabásakor. Ha nem válaszolsz rá úgy gondolják van mit a tejbe aprítanod és átlagos magas büntetést kapsz.
Őr vagyok én is,de ezeket ki kellene rúgatni.Ezek se ismerik a jogokat.Honnan tudták mi megy ott?Tilos bekamerázni wc-t,öltözőt,kórtermet és leselkednek is,ha nincs gyanú bűncselekményre?Mintha ez bűncselekmény,szabálysértés lenne.
Volt neked is tanúd?
2-esével járnak,persze tanúsítanak mindent,amit megértek,ha valaki rá akar támadni valamelyikre,persze védik egymást,mert őket senki nem védi,annyi joguk van mint bárki másnak.(egyenlőre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!