A biztonsági szolgálatnak mihez van joga egy bevásárlóközpont WC-fülkéjében, ha nem történik semmiféle atrocitás, sem szeméremsértés? A többi lennt
Ez nagyon durva...honnan tudták? Titokban be van kamerázva a wc? Melyik ez a bevásárló központ?
Én feljelenteném, de minél hamarabb, amíg a biztonsági kamerák felvételei megvannak.
Ezen gondolkodtam én is, hogy titokban be lennének kamerázva?
Ők egymás közötti beszélgetésükben mintha olyat mondtak volna, hogy alul az ajtó alatti résen az árnyékból mintha azt látták volna... de ez annyira kamunak tűnik.
Az a baj, hogy hazudnak, a felvételekkel azt csinálnak, amit akarnak, hallottam, ahogy egymás közt beszéltek, hogy ők bármikor bármit tanúsítanak egymásnak...
Gondoltam rá hogy visszamegyek megnezni, nincs-e kamera, de akkor azt szúrnák ki, hogy kamerát keresek, és megint elkezdhetnének bármiféle szemétkedést.
(persze letagadnak mindent, bizonyítékom nincs)
Na ez lenne a nehéz,mert ott már tuti van kamera. A wc-től az irodáig nem is egy. Amúgy elég kamu szagú,biztos nem más,másként, történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!