Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Olaszliszkai per, másodfokú...

Olaszliszkai per, másodfokú ítélete?

Figyelt kérdés
Így, hogy megszületett a másodfokú ítélet, ki mit gondol most? Mi a véleményetek az ítéletről, sok, kevés stb?
2009. nov. 13. 13:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Háromnál is!
2009. nov. 13. 14:18
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
A halálbüntetés nem igazi büntetés, az nem szenvedés mert gyorsan meghal. Sokkal jobb ha börtönbe döglik meg végkimerülésben, hadd szenvedjen.
2009. nov. 13. 14:47
 13/16 A kérdező kommentje:
Úgy érzem én is, hogy (ha mondhatunk ilyet) elégedett lehetünk a büntetéssel, bár Szögi Lajost így sem hozza vissza és a gyerekei további életét sem javítja ez a döntés. De végre valami, amire azt lehet mondani, hogy megkapta mindenki azt ami jár neki. És abban csak reménykedni tudok, hogy az elítéltek lelke is felfogja a tettüket és borzasztóan b@szkurálni fogja őket egész életükbe. Mert ez lenne a legnagyobb büntetés számukra.
2009. nov. 13. 15:22
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Az itélettel én is elégedett vagyok (kellemes csalódás) de nem ezek ölték meg Szögi Lajost, ők csak ott voltak, az igazi gyilkosok még most is kint vannak. És ez nagyon szomorú.
2009. nov. 13. 17:32
 15/16 anonim ***** válasza:
52%
ja és még vmi: felezik, negyedelik, harmadolják......pár év (3-5 év)s kint leznek
2009. nov. 13. 17:35
 16/16 A kérdező kommentje:
Reméljük, hogy nem lesz így...
2009. nov. 13. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!