Az üzletvezető helyettes lopással vádolt meg (10. 000 Ft hiányzott a kasszából). Ez két napja történt. Sem jegyzőkönyv, sem semmi?
sz_pat keményen az a büdös patk_ny.
egy bankjegyen kismillió ujjlenyomat van,többek között a főnöködé is.
ha konkrétan megvádolt lopással akkor neked kellett volna csendőrt hívni,az vett volna fel rendesen jegyzőkönyvet.
szántóvető!
Ahhoz feljelentést kellett volna tenni? Ki vesz tőle ujjlenyomatot, a boltvezető? A boltvezető elvett tőle egy bankjegyet, amit bizonyítani sem tud, hogy valóban a kérdezőnél volt. Összehasonlítják. És? Egy bankjegyen bárkinek az ujjlenyomata ott lehet, az nem bizonyítana semmit akkor sem, ha lehetne bankjegyről használható, értékelhető ujjlenyomatot levenni.
Ha TE adtad oda a pénzt, akkor azon a TE újlenyomatoid rajta van - ezen nincs MIT vizsgálni.
Más újlenyomatot meg taálnak rajta több ezret - ezzel nem tudnak semmit bizonyítani.
De a helyedben eleve nem adtam volna oda a pénzt neki, hanem RAGASZKODTAM volna ahhoz, hogy hívjon rendört és vegyenek fel jegyzökönyvet. Akkor most tiszta lenne a helyzet.
Szerintem tök meglepő lenne az ujjlenyomat-vétel, hogy egy kasszás ujjlenyomata rajta van a kasszában lévő pénzen...
Emellett pedig az is tök meglepő lenne, ha a pénztárcádban lévő pénzen rajta lenne az ujjlenyomatod...
Vagyis mit bizonyít az ujjlenyomat? Mert véleményem szerint semmit.
Téged jól megvezettek, te meg birka módjára nem gondolkodtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!