Mi a különbség és melyiket kinek kell megfizetnie? Ki kérhet a megfizetése alól mentességet?
1. Mi a különbség a perköltség és a bűnügyi költség között és kinek kell megfizetnie?
2. Mit jelent az elkobzás és mit jelent a vagyonelkobzás?
3. Fiatalkorú ellen rendelhet-e el a bíróság elkobzást/vagyonelkobzást vagy perköltség illetve bűnügyi költség megfizetését?
4. Fiatalkorú ellen kiszabott perköltség/bűnügyi költség megfizetésére lehet-e mentességet kérni?
5. Mennyi esély van rá, hogy esetleg egy ilyen kérelemnek helyt ad a bíróság?
Köszönöm a linket. A válaszaimra részben választ kapok erről a linkről de az utolsó "5. Mennyi esély van rá, hogy esetleg egy ilyen kérelemnek helyt ad a bíróság?" kérdésemre igazából nem.
Egyébként nekem a linkelt kérdés feltevőjéhez ( CSimonD840114 ) semmi közöm nincs. Én: F.No.890704 vagyok.
Ez elég nehezen hihető, hiszen alapvetően szó szerint megegyeznek a kérdéseitek nagy részben... De nekem aztán mindegy igazából.
Az esély pedig megjósolhatatlan, mert sok mindentől függ. (Anyagi helyzet, miről van szó pontosan, milyen eljárás, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!