Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Egyetértenétek azzal, hogy...

Egyetértenétek azzal, hogy minden oktatási intézetben egyenruhában legyenek a tanulók?

Figyelt kérdés
Ez legalább eltakarná a társadalmi különbségeket. Pár éve végeztem a gimit, nálunk is voltak gazdagabbak, szegényebbek. Volt aki a legmenőbb cuccokba járt, volt aki szegényesbe, mert nem tudtak neki venni. Ezeket gyakran kiröhögték, kigúnyolták. Az egyenruha jó ötlet szerintetek? Érvek mellette/ellene?
2013. okt. 17. 18:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
7%
Hivatkoztok itt önkifejezésre, pedig annak tizenegypár éves korig nincs semmi relevanciája.
2013. okt. 17. 18:51
 12/16 anonim ***** válasza:
12%
Természetesen egyetértek.
2013. okt. 17. 18:55
 13/16 szántóvető ***** válasza:
32%
egyetértek Kérdező.józan ésszel persze belátható hogy nem a ruha teszi az embert de a gyerekek mások,biztos megy a gúnyolódás.
2013. okt. 17. 18:58
 14/16 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Én úgy tűnik, hogy húsz éve egy értelmes gimnáziumba jártam, mert egyenruha nélkül sem nézett ki senki az anyagi helyzeted miatt.

Ahol meg nem ez van, ott mindegy. Van rajta sapka, nincs. Aki meg akar ítélni másokat az úgy is talál indokot.

Technika órán kívül semmilyen az alapvető öltözködési normákon túlmutató előírás felesleges.

2013. okt. 17. 19:06
 15/16 anonim ***** válasza:

Max., ha olyan szép lenne, mint USÁban meg Angliában.

Nem pedig egy köpeny, mint régen...

De igazából, annak ellenére, hogy nekem ezek kifejezetten tetszenek, nem értek egyet abban, hogy KÖTELEZŐ legyen. Hadd öltözzön már mindenki úgy, ahogy akar! (Normális keretek között persze.)

2013. okt. 17. 22:20
 16/16 anonim ***** válasza:
én támogatnám nagyon is és örültem volna ha abban járhatok bár most egyetemista vagyok már ugye, de csak akkor támogatnám, ha a középiskolai oktatás színvonala olyan szinten lenne, hogy ezt megérdemelje attól meg még most fényévekre van
2013. okt. 18. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!