Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Közöpés iskolás lány katonai...

Közöpés iskolás lány katonai egyenruhában?

Figyelt kérdés
Mi lenne a véleményed ha egy visznylag alacsony középiskolás lányt meglátnál a buszint katonai egyenruhában? Katonai egyenruha alatt az amerikai ACU-t értem (a viláos terep mintás kemo ruha). Be jön nektek fiúknak ah egy lány csatlakozni akar a hadsereghez, de nem harcolni akarok a háboróban hanem valami mást csinálni?
2012. febr. 28. 00:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Elnyomnék egy félmosolyt :-)

Amúgy katonaként mit akarsz csinálni a háborúban a harcon kívül?

2012. febr. 28. 00:47
 2/14 A kérdező kommentje:
A katonásg nem csak abból áll hogy harcolsz a hábórubán lásd US ARMY állatorvos és még minden más is van
2012. febr. 28. 01:42
 3/14 anonim ***** válasza:
56%

"Amúgy katonaként mit akarsz csinálni a háborúban a harcon kívül?"

Gondolom krumplit hámozni.

2012. febr. 28. 05:42
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok.

Bocs,ha félreérthető voltam. Arra gondoltam, hogy azzal, hogy katona vagy, és részt veszel a háborúban, tök mindegy mit csinálsz, ha előremozdítod a sajátjaid ügyét, már Te is harcolsz. Ha orvosként meggyógyítasz egy megfázott katonát, ha javítóként újra használhatóvá teszel egy járművet vagy ha kutyás tűzszerészként megtalálod és hatástalanítod a bombát, már harcolsz, és csatákat nyersz anélkül, hogy fegyver lett volna a kezedben. Így értettem. Mindenki harcol, nem csak az, aki közvetlenül ott van a harcokban, mert a többiek nélkül, azok nélkül akik lehetővé teszik számára a harcot, semmire sem menne.

2012. febr. 28. 07:57
 5/14 anonim válasza:
ott kit érdekel hogy jól áll e rajtad vagy sem?!
2012. febr. 28. 14:13
 6/14 anonim ***** válasza:

Egy katona nem foglalkozik mások véleményével. Legyen bármilyen. Téged a hazád és a feletteseid érdekeljenek.

Én mosolyognék egyet ha meglátnálak, mert bírom az ilyet :)

2012. febr. 28. 17:16
 7/14 anonim ***** válasza:

mi a meglepő ha valaki katona ruhában mászkál ?

Énis szoktam abban mászkálni ( Zalaegerszeg ) csak én honvédségiban pl ha megyek valamilyen túrára, katona versenyre vagy éppen a lőtérre ( 17 éves középiskolás )

Egyébként nekem bejönnek az ilyen csajok személyes véleményem szerint dögösek és ritka az ilyen típusú lány van egy kis egyedisége ;) bár itt nagy mértékben függ hogy milyen fiúnak szernél bejönne mert ha az illető le se sz***-ja a hadsereget akkor nem igen fog észrevenni

2012. febr. 28. 20:04
 8/14 anonim válasza:
nekem tetszik a katona ruha én is hordom szóval örülök neki ha nagy ritkán csajokon is látom :D
2012. febr. 28. 20:27
 9/14 A kérdező kommentje:

Az elsőnek: Igen így már van értelme :)Én értetelek férre bocsi :D

A többieknek tényleg? NAh ennek örülök :) Amúgy a magyar honvédséghez 17 évesnek kell lenned hogy csatlakozz vagy hogy van? Magyar vagyok de még sem tudok a saját katonaságunkról. Az Amerikairól meg mindent tudok, de probálok javitani rajta :D

2012. febr. 29. 01:58
 10/14 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Itt a kiváló lehetőség a tanulásra:

[link]

2012. febr. 29. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!