Közöpés iskolás lány katonai egyenruhában?
Elnyomnék egy félmosolyt :-)
Amúgy katonaként mit akarsz csinálni a háborúban a harcon kívül?
"Amúgy katonaként mit akarsz csinálni a háborúban a harcon kívül?"
Gondolom krumplit hámozni.
Első vagyok.
Bocs,ha félreérthető voltam. Arra gondoltam, hogy azzal, hogy katona vagy, és részt veszel a háborúban, tök mindegy mit csinálsz, ha előremozdítod a sajátjaid ügyét, már Te is harcolsz. Ha orvosként meggyógyítasz egy megfázott katonát, ha javítóként újra használhatóvá teszel egy járművet vagy ha kutyás tűzszerészként megtalálod és hatástalanítod a bombát, már harcolsz, és csatákat nyersz anélkül, hogy fegyver lett volna a kezedben. Így értettem. Mindenki harcol, nem csak az, aki közvetlenül ott van a harcokban, mert a többiek nélkül, azok nélkül akik lehetővé teszik számára a harcot, semmire sem menne.
Egy katona nem foglalkozik mások véleményével. Legyen bármilyen. Téged a hazád és a feletteseid érdekeljenek.
Én mosolyognék egyet ha meglátnálak, mert bírom az ilyet :)
mi a meglepő ha valaki katona ruhában mászkál ?
Énis szoktam abban mászkálni ( Zalaegerszeg ) csak én honvédségiban pl ha megyek valamilyen túrára, katona versenyre vagy éppen a lőtérre ( 17 éves középiskolás )
Egyébként nekem bejönnek az ilyen csajok személyes véleményem szerint dögösek és ritka az ilyen típusú lány van egy kis egyedisége ;) bár itt nagy mértékben függ hogy milyen fiúnak szernél bejönne mert ha az illető le se sz***-ja a hadsereget akkor nem igen fog észrevenni
Az elsőnek: Igen így már van értelme :)Én értetelek férre bocsi :D
A többieknek tényleg? NAh ennek örülök :) Amúgy a magyar honvédséghez 17 évesnek kell lenned hogy csatlakozz vagy hogy van? Magyar vagyok de még sem tudok a saját katonaságunkról. Az Amerikairól meg mindent tudok, de probálok javitani rajta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!